SHARE

Најскупљи и строго бирани аутомобили у подземној гаражи једне од најлуксузнијих зграда у Бањалуци полупани су у походу групе младића за којима је полиција покренула опсежну потрагу, сазнаје “Глас Српске”.

Група “наоружана” ножевима, шрафцигерима и пајсерима у два наврата је упала у подземну гаражу популарне Малбашићеве зграде у улици Стевана Марковића у насељу Нова варош. Луксузне станове у тој згради, чија је цијена достизала астрономске цифре, покуповали су најпознатији бањалучки бизнисмени, политичари и други богаташи, због чега је добила и епитет “тајкунска зграда”.

У првом походу на мети су се нашли искључиво скупоцјени “аудији”, на којима је причињена огромна штета. Према незваничним информацијама, мећу великим бројем лимузина оштећен је и службени “ауди А6” који користи министар унутрашњих послова РС Радислав Јовичић, који има стан у поменутој згради и кућу у њеној близини. Осим његовог “аудија”, оштећено је још неколико службених аутомобила, али због тога што је овај случај полиција потпуно “затворила”, нисмо успјели да сазнамо ко их користи.

Недуго потом група је поново ступила у акцију и у истој гаражи полупала све џипове које је затекла. С обзиром на њихову огромну вриједност, штета се мјери десетинама хиљада марака.

 

SHARE

Оставите одговор