Planira da se zaposli u nekom od pozorišta

Katarina Radivojević neće više snimati filmove u Americi. Glumica koja se proslavila ulogom u domaćem filmu „Zona Zamfirova“, kako saznajemo, odlučila je da završi Fakultet dramskih umetnosti i dobije stalni angažman u nekom od beogradskih pozorišta.

– Katarina je odustala od karijere u Holivudu. Dobijanje uloga u projektima strane produkcije ide veoma teško, tako da će se posle godišnjeg odmora vratiti u Beograd da bi snimila nekoliko domaćih filmova „Zona mrtvih 2“ i „Plava krv“ i posvetila se završetku studija. Verovatno ćemo je opet gledati kao sudiju u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“ – kaže naš izvor blizak glumici. Lepu Zone paparaco Kurira uslikao je nedavno na Mikonosu, a umetnica je, posle odmora u Grčkoj, nastavila da uživa u Crnoj Gori.

Položila sve ispite
– Katarina je položila sve ispite i ostalo joj je samo da odigra diplomsku predstavu. Mnoga pozorišta su zainteresovana da se taj tekst posle premijere igra na njihovoj sceni. Reč je o ženskom komadu i priči u kojoj bi partnerka trebalo da joj bude njena dobra drugarica i koleginica sa klase Marija Vicković. Vrlo rado bi je kao članicu svog ansambla videlo Narodno pozorište i Beogradsko dramsko – zaključuje naš izvor.

Talentovana glumica, podsetimo, zapostavila je studije zbog angažmana u projektu Zdravka Šotre. Angažmani i popularnost koju je stekla odvukli su je od studija i ona jedina iz svoje klase nije stekla zvanje diplomirane glumice.

Glumi od detinjstva

Inače, Katarina je zavolela sedmu umetnost u dramskoj grupi Mike Aleksića, iako u tome nije imala podršku roditelja. Njen prvi susret s kamerom bila je uloga Sonje u filmu „Policajac s Petlovog brda“.

Balkan lifestyle/Kurir

Twitter
Google+

Ostavi poruku