Полиција је после 11 дана потраге ухапсила Драгана Ђурића, месара из Сурчина, који је осумњичен да је убио Тијану Ђурић

Полиција је у околини Сомбора пронашла тело Тијане Јурић (15). Отмичар и убица је синоћ касно поподне лоциран и ухапшен. Тело пронађено 23 километра од места отмице.

Тело Тијане Јурић пронађено је на импровизованом сметлишту које се налази уз локални пут који води од Светозара Милетића према Чонопљи, односно 23 километра од места на којем је отета у Бајмоку. Претпоставља се да је девојчица убијена исте ноћи када је и отета.

Министарство унутрашњих послова ухапсило је синоћ у Сомбору убицу Тијане Јурић. Како сазнаје РТС, реч је о месару из Сурчина, која је тог дана био у проводу у Бајмоку. У току је увиђај на месту где је тело девојчице пронађено.

10. 36: Министар Стефановић је рекао да му је жао што је у Србији укинута смртна казна и да је очигледно да овај случај говори да ми још нисмо спремни за праћење тековина ЕУ. И мештани Бајмока ,који су уживо пратили прес конференцију министра полиције, подржали су Стефановићеву изјаву о увођењу смртне казне.

10.17 – Тијана и убица нису се познавали. Када смо га пронашли, он је нормално секао месо, дакле потпуно одсуство кајања, рекао је министар полиције Небојша Стефановић и додао да је Ђурић одмах послат на полиграфско тестирање где је „пао на свим питањима“. Висок је око 2 метра и има преко 100 килограма.

10.05. Тијану Јурић убио је Драган Ђурић, родом из места Алекса Шантић, недалеко од Бајмока.

Leave a Reply