SHARE
За путничка возила обустављен је саобраћај на магистралним путним правцима Бијељина-Зворник у мјесту Јања и Бијељина-Брчко у Вршанима, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.За сва возила саобраћај је обустављен на магистралном путу Костајница-Козарска Дубица, код предузећа “Млијекопродукт” због изливања рјечице Моштаница.

У Руданци возила саобраћају магистралним путем Добој-Дервента, а на регионалном путу Добој-Прњавор, преко Станара, вода се у мјесту Поповићи дјелимично повукла са коловоза, па се саобраћај одвија једном коловозном траком.

Због оштећења моста прекинут је саобраћај на магистралном путу Бијељина-Прибој-Бањ Брдо, у мјесту Тобут, а возила се преусмјеравају регионалним путевима Прибој-Заједнице и Заједнице-Тобут.

На регионалном путу Братунац-Скелани саобраћај је потпуно обустављен у мјесту Жљебац.

Саобраћај је обустављен и на регионалним путевима Прибој-Лопаре-Мачковац-Пипери због оштећења моста, Пипери-Бобетино брдо-Стари Угљевик-Главичице због оштећења моста у Старом Угљевику и Бобетино брдо-Вршани-Рача.

На регионалном путу Бушлетић-Зелиња због изливања ријеке Луковице обустављен је саобраћај у мјесту Порјечје.

Од 15.30 часова у Федерацији БиХ потпуно је обустављен саобраћај на магистралном путу код мјеста Оглавак у близини Немиле.

Због активираног клизишта забрањен је саобраћај за теретна возила на магистралном путу Јајце-Црна Ријека, у мјесту Подмилачје, а од 14.30 часова поново се може саобраћати магистралним путевима Тузла-Добој и Тузла-Сребреник.

Саобраћај је обустављен и на путевима Грачаница-Сребреник и Грачаница-Орманица, Жепче-Завидовићи-Ораховица, Добој-Маглај-Завидовићи подвожњак Б.Плоча и код Бочиње, као и Завидовићи-Рибница.

 

 

SHARE

Оставите одговор