Naslovna Vijesti Džej u panici: Idi, bre, umalo da izgorim u kolima! Foto

Džej u panici: Idi, bre, umalo da izgorim u kolima! Foto

0

POZNATI PEVAČ U STRAHU ZA SOPSTVENI ŽIVOT

Drama na Dorćolu: Ramadanovski vozio pod ručnom ćerkin automobil i priznao da se uplašio da će umreti kad je unutra nešto počelo da dimi.

Džej Ramadanovski umalo nije izgoreo u kršu od auta koji je sam zapalio pre nekoliko dana nasred ulice!

Naime, jedan od najpoznatijih folk pevača je, kako kaže, uzeo kola svoje ćerke da obavi neke poslove, dok ga je ona čekala u kafiću u njegovom kraju na Dorćolu.

Gde ima dima, ima i vatre

Kako je automobil star i dotrajao, folker se baš i nije dobro snašao, pa je sve vreme vozio pod ručnom kočnicom. I tako spržio lamelu!

– Ručna kočnica nije mogla da se spusti, pa sam morao da vozim tako! Kad je auto počeo da dimi, rekao sam: „Beži, bre, u p..ku materinu, treba da se zapalim“ i iskočio iz kola. Uplašio sam se da ću izgoreti – opisao je Džej dramu koju je preživeo i dodao:
– Srećom pa je planulo tek u povratku, tako da su se oko mene odmah okupili ovi moji iz kraja. Poslali su me u jedan servis tu kod nas na Dorćolu da mi majstor pogleda šta se dešava. Mislio sam da je nešto crklo, a ispostavilo se da sam spržio lamelu vozeći pod ručnom – zaključio je popularni pevač.

Džej, kupi ćeri bolji auto!

Bilo kako bilo, Džej je još i dobro prošao! Umesto da pravi vatru u ćerkinom automobilu i onda popravlja krševe, mogao bi kao slavni tata da joj kupi i neki bolji auto. Bar da izbegne sramotu kada ga ovako nasred ulice, i to u vlastitom kraju, uhvati Kurirov paparaco dok spasava živu glavu iz krntije.

Balkan lifestyle/Kurir

Twitter
Google+

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version