Dok se neki žale na nedostatak posla, neki uživaju u čarima ljeta, Boban Rajović i ovoga ljeta nastavlja po starom, nastupa i po deset dana zaredom, bez predaha.

I bez obzira da li je vikend ili neki od radnih dana, klubovi su dupke puni, što pokazuju i fotografije objavljene na njegovoj zvaničnoj FACEBOOK stranici ali i zvaničnim stranicama klubova u kojima nastupa.

Rajović možda i može da se požali kako nema vremena da predahne ali su mu barem putovanja od jednog do drugog kluba zanimljiva. Pored raznih anegdota koje bi nam mogao ispričati Rajović je ovih dana naletio i na “Bobanovo selo“

Naime, na putu prema Čapljini, gdje je imao zakazan nastup, naišao je na tablu sa natpisom “Bobanovo selo“’ Nije mogao odoljeti a da ne napravi par fotografija za uspomenu ali i da se raspita za pomenuto selo. Ono što je saznao je da je “Bobanistan“ kako ga još zovu, nastao prije nekih dvanaest godina te da u njemu žive Hrvati iz srednje Bosne.

S obzirom da nastupa svaki dan i ima jedva dovoljno vremena da stigne na nastup, Rajović ovoga puta nije uspio “prošetati“ po Bobanistanu ali je sebi obećao da će to učiniti prvom prilikom. Čim nadje malo slobodnog vremena.

Bobanovo selo

Balkan Lifestyle

Twitter
Google+

Ostavi poruku