„Kako koju pipnem, moj džoni skače. Ma, peglam stalno“

Džej Ramadanovski i danas, 26 godina otkako je prvi put stao na scenu kad je na festivalu Mesam zapevao „Zar ja da ti brišem suze“, važi za jednog od najpopularnijih folk pevača s ovih prostora.

Iako je stekao slavu i vole ga ne samo u Srbiji već i u regionu, Džej je ostao isti onaj čovek koji je dane provodio na beogradskim ulicama. I danas se druži sa istim prijateljima, svakog dana sedi u jednoj kladionici na svom Dorćolu, gde je odrastao, i svojim šalama zabavlja društvo.

Iskren, kao i uvek, bez dlake na jeziku odgovarao je i na najprovokativnije pitanje, ali mu je osmeh s lica nestao onog trenutka kad jr spomenut njegovog bivši zet Adil Maksutović. On ne može da mu oprosti što je pretukao njegovu ćerku Anu, koja mu je rodila sina.

– Mene Adil stalno čačka. On kaže da mu ja nikad nisam pomogao u karijeri. Na sve načine pokušava da dođe do mene. Kruži oko svih mojih drugara ne bi li se pomirio sa mnom, ali ti moju ćerku da šutiraš u stomak i ja sad da ti se dodvoravam, nema šanse. Neka čačka m.da, boli me uvo. Budala. Dvadeset puta sam ga spasao da ga ne odvale od batina. Ma bolje je da ne pričam.
Dobro, ako nećeš previše o Adilu, kaži nam ko je izvesna Adrijana, za koju je on rekao da ti je devojka?

– Ma, nije mi ona cupi. Ona samo dolazi u moj klub. Bila je i Maja Mandžuka svojevremeno zajedno s njom, pa smo se malo družili.

Tvoji prijatelji kažu da imaš devojku, planiraš li da se oženiš drugi put?

– Uh, to se nikad ne zna. Imam ja tu neku cupi, kažem joj – ajde da te ženim, ali to je zajebancija. Ja sam sa svojom prvom ženom Nadom u odličnim odnosima. Klopam kod nje, jedino ne spavamo u istom krevetu.

Koje su bolje u krevetu – Romkinje ili belkinje?

– Tu nema pravila. Bilo je svačega tu. Ali crnke su vatrenije. Žena je žena, ali opet ne kažu stariji ljudi da kad zvizneš Ganci, imaš sedam godina sreće. Kako koju pipnem, moj džoni skače. Ma, peglam stalno (smeh).

dzej.1

Pričalo se da si bio savršen ljubavnik i da su te muževi terali kroz prozor.

– Ma, nisam ja dirao ničiju ženu. To je kod mene pravilo – dalje ruke od tuđe žene. Drugo su razvedene.

Šta misliš o starletama?

– Šta je to? Ne znam, jesu li to neke misice. Ako je to što ja mislim, ružno je da joj ćale gleda lajsnu u novinama.

Kako ti je pošlo za rukom da ćerke Anu i Mariju zaštitiš od takvih stvari?

– To je kućno vaspitanje. One dobro znaju gde su granice.

Kako se snalaziš kao deda?

– Sjajno. Uh, kako se moj unuk ljuti na mene. Izbaci cuclu i počne nešto da mrmlja. Vozam ga kolicima po parku, a on uživa sa svojim dedom.

dzej.2

Balkan lifestyle/Kurir

Twitter
Google+

Leave a Reply