Pročitajte šta vam zvezde donose narednih sedam dana! :)

OVAN

Ona: Sunce i Jupiter u petom polju nagoveštavaju zanimljivu situaciju u ljubavi. Mnoge pripadnice vašeg znaka sve više razmišljaju o proširenju porodice. U narednih godinu dana možete da emotivnom palnu da imate poznanstvo koje će vam promeniti život. Planete u Raku teraju vas da rešavate porodična pitanja ali i da se bavite pitanjem stana. Možete da računate da se nalazite na nekom novom životnom početku.
On: Naglašeno četvrto polje mnoge pripadnike vaše znaka stavlja na prekretnicu. Ovo se tiče stana ili mesta življenja. Nije isključeno da ste na pragu donošenja odluke koja će vam promeniti život. Lepe planete u petom polju ukazuju da je bolji period za početak ljubavne veze ali i proširenja porodice. Ne bi bilo loše da razmislite o započinjanju samostalnog biznisa.

BIK

Ona: Dobre planete u trećem polju ukazuju da je idealan trenutak da završavate papirologiju ili ozvaničite nešto što vam je važno. Dobar je momenat za donošenje važnih životnih odluka jer mogu da vas odvedu u pozitivnom pravcu. Mnogi Bikovi želeće da otputuju na nekoliko dana. Komunikacija je veoma važna u ovom periodu jer uz dobar razgovor možete mnogo toga da postignete.
On: Venera u trećem polju povećava vaše šanse za pregovore. Na poslovnom planu ovo nagoveštava nedelju dobrih pregovora. Parvi je trenutak za potpisivanje vrednosnih hartija. Veoma ste otvoreni za saradnju i prijaće vam bilo kakav vid dopisivanja. U ovom period ćete napisati mnogo više SMS poruke jer će vam prijati komunikacija sa ljudima različitih profila.

BLIZANCI

Ona: Planete u Raku značajne su u finansijskom smislu. Nije isključeno da ćete dobiti priliku da radite bolje plaćen posao. Sunce i Jupiter ukazuju da ćete dobiti mogućnost da potpišete ugovor o kome ste maštali. To može da bude razrešenje nekog spora ili pak ugovor za posao. Od kraja nedelje možete da očekujete dinamičniji period na poslu kada ćete morati da ulažete više energije.
On: Pozicija Merkura doprinosi rešavanju finansijskih pitanja. Sunce i Jupiter treba da iskoristite za završavanje papirologije ili potpisivanje ugovora. Odluka koje budete donosili u ovom period pozitivno će uticati na vaše životne tokove. U ljubavi u narednih godinu dana možete lako da se odlučite da ozvaničite odnos sa osobom sa kojom ste u vezi.

RAK

Ona: Jupiter i Sunce u Lavu za vas donose odlične finansijske mesece. To značu da ćete uvećati zaradu ili dobili priliku da radite bolje plaćen posao. To može da naznači novu saradnju ali i promenu delatnosti. Narednih godinu dana biće veoma značajni u finansijskom smislu. Krajem nedelje ulazite u zanimljiv period na emotivnom planu. Odličan je period za početak nove emotivne veze.
On: Dobre planete u vašem znaku nagoveštavaju nedelju dobrih odluka i pozitivnih vesti. Jupiter vam olakšava zaradu, tako da ćete dobiti odličnu ponudu od Lava u poslovnom smislu. Vi ste trenutno znak koji najmanje treba da brine jer se mnogo toga dešava u vašu korist. Ako se niste zaljubili, narednih dana imate velike šanse.

LAV

Ona: Srećna planeta u vašem znaku donosi vam pozitivan razvoj događaja. U narednim danima lako možete da čujete vest koju ste očekivali nekoliko godina. Slede dobre vesti, pozitivne promene i susreti koji će vam izmeniti pogled na život. Jupiter u prvom polju predstavlja i ljubav kod vas, tako da možete lako da se odlučite na brak ili proširenje porodice.
On: Planeta blagostanja u vašem znaku donosi vam preokrete i nove izazove. Ovo znači napredak i prosperitet u svakom smislu. Na poslu ćete napredovati, a u ljubavi ćete se u narednih godinu dana odlučiti na unapređenje odnosa. Kod nekih Lavova to može biti brak ili zajednički život. Ovo je godina priznanja i protekcije, tako da će mnogi biti počastvovani što su u vašem društvu.

DEVICA

Ona: Lepe planete u Raku omogućavaju vam da steknete iskrena prijateljstva. Takođe, nije isključeno da ostvarite nešto što ste zaslužili. U ovom periodu mešate ljubav i prijateljstvo, pa vam je u emotivnom smislu pre svega potrebna prijateljska podrška. Nije loše period da isplanirate duže putovanje. Na poslu treba da se suzdržite od radikalnih poteza jer prolazite kroz promene i trenutno nije dobar trenutak za tako nešto.
On: Naglašeno jedanaesto polje ukazuje da ćete narednih dan najviše provoditi vremena sa osobama koje su vam drage. Prijateljstvo vam je na prvom mestu, pa tek onda sve ostalo. Prijaće vam društvo Rakova, a sa Jupiterom u Lavu možete lako da se odlučite na putovanje u inostranstvu. Razmišljate o ženskoj osobi sa kojom se družite i razmišljate da li tu ima nečega više.

VAGA

Ona: Planete u Raku teraju vas da preuzmete veću odgovornost na poslu. Zbog Marsa ste prilično iscrpljeni i nemate strpljenja, ali će na poslu biti izvesno da je potrebno da se ulaže više truda. Ovo nagoveštava i prilagođavanje koje može da vam ne odgovara u ovom periodu. Izvesno je da ćete morati više energije da ulažete na poslovnom planu. Krajem nedelje ulazite u povoljniji period za ljubav.
On: Venera u desetom polju podrazumeva da treba da obratite više pažnje na dešavanja na poslu. To će uz promene doneti i određene konfrontacije sa nadređenima ili saradnicima. Ovo za vas takođe znači i novi početak na poslu. Od kraja nedelje prestaćete da osećate tenzije koje vam je stvarao Mars tokom godine. Krajem nedelje možete da počnete da radite na stabilizaciji odnosa sa partnerom.

ŠKORPIJA

Ona: Planete u devetom polju podrazumevaju potrebu da se negde otputuje i spozna svet uz novu životu filozofiju. Najviše će vam prijati ako promenite životno okruženje. Krajem nedelje počinje novi životni ciklus kada ćete osetiti povratak energije i ulagati više inicijativu na poslovnom planu. Od kraja nedelje treba da se pripremite za dinamičan period na poslu i nove obaveze.
On: Izraženo deveto polje donosi vam neki vid usavršavanja. Mlade Škorpije treba da iskoriste period kako bi naučile nešto novo ili završavale studije. Ostale treba da putuju. Prijaće vam promene ambijenta. Od kraja nedelje značajan period jer Mars ulazi u vaš znak i donosi više energije, promene na poslu koje će u ovom slučaju zavisiti od vaše inicijative.

STRELAC

Ona: Planete u osmom polju stvaraju vam potrebu da se osiguravate na svaki način i pribojavate se da nećete moći finansijski da izađete na kraj. Jupiter je ušao u Lava i vaša priroda se menja. Imate potrebu da budete slobodniji, više putujete i otkrivate nove poglede na svet.
On: Jupiter u odnosu sa Suncem donosi vam novi početak. To se odnosi ili na neki vid učenja ili novi životni pravac koji će vas promeniti. Shvatate da je došao momenat da se promenite. Naglašeno osmo polje ukazuje da vam je materijalna sigurnost veoma važna i da pokušavate na sve načine da dobijete garancije za ono što radite.

JARAC

Ona: Planete u sedmom polju ukazuju na priliku da se predstavite pred drugima u pozitivnom svetlu i dobijete podršku za svoje ideje. Planete u osmom polju ukazuju da ćete se više baviti pitanjem nasledstva. Iskoristite povoljan period za posao. U ljubavi vas mnogi muškarci opsedaju jer žele bolje da vas upoznaju.
On: Dobre planete u Raku donose vam odličnu poziciju u javnosti. Ovo je dobra pozicija za vaše ciljeve na poslu jer ćete dobiti podršku za ono što radite. Bilo kakva prezentacije može da dođe u obzir. Možete lako da čujete za neko nasledstvo. U ljubavi uživate pažnju od više ženskih osoba.

VODOLIJA

Ona: Merkur i Venera u šestom polju donose vam odlične poslovne kontakte. Na emotivnim planu vas očekuje važan susret. Ako ste u dužoj vezi, vaš partner biće pspreman da unapredite odnos. Mars ulazi u Škopriju pa treba da budete oprezni sa Ovnovima i Škorpijama na radnom mestu jer možete da imate neslaganja.
On: Lepe planete u Raku ukazuju na nove kontake na poslu koji će vam pomoći. Jupiter u sedmom polju donosi vam novo poznanstvo u ljubavi koje može da vam promeni život. Bićete spremniji za obaveze prema osobi do koje vam je stalo.Sve više ćete razmišljati o zajedničkom životu.

RIBE

Ona: Lepe planete u petom polju doprinose tome da možete lako da se zaljubite. Sunce i Jupiter donose poboljšanaje situacije na poslu, pa ćete u roku od narednih godinu dana napredovati. Ovo može da znači i povoljnu vest koju ste čekali poslednjih meseci. Krajem nedelje ulazite u znatno povoljniji finansijski period, a imaćete i mogućnost zarade kroz inostrnatsvo.
On: Naglašeno peto polje donosi vam romantične susrete i više izalazaka na zabave. Pošto je najbolja planeta Jupiter ušla u Lava, ovo će znatno uticati na poboljšanje poslovne situacije. U narednim mesecima imaćete više šanse da ostvarite svoje planove ili pređete na bolje radno mesto. U narednih godinu dana menjaćete svoje navike, način ishrane ali i stil oblačenja.

Balkan lifestyle/Pressonline

Twitter
Google+

Leave a Reply