Pevačica je spremna za drugi brak. Na ludi kamen staće sa 14 godina mlađim bubnjarem, ali bez zvanica.

Venčanju će prisustvovati samo kumovi.

– Najviše bih volela intimno venčanje, da se samo nas dvoje potpišemo i da to niko zna – kaže Goca Tržan.

Posle venčanja ona i njen izabranik Raša Novaković organizovaće žurku sa di-džejom.

– Volela bih da ne pravim nikakvu svadbu, već samo žurku za najbliže prijatelje, i to bez žive svirke, samo sa di-džejom – rekla nam je pevačica, koju smo zatekli na tonskoj probi u jednoj diskoteci u Baru, gde je sa svojim bendom nastupila.

goca trzan i rasa

– Stalno smo na točkovima. Nigde se ne zadržavamo. Posle nastupa, odmah krećem nazad za Beograd. Spavaću u kombiju, moram što pre da se vratim jer mi je najvažnije da budem sa ćerkom. Ona će opet ići na Hrvatsko primorje s mojim roditeljima, a ja ću je s Rašom posećivati – kaže Goca.

Pevačica se osvrnula i na period koji je provela po sudovima boreći se za povećanje alimentacije za sedmogodišnju naslednicu Lenu, ali je najavila i nove tužbe.

goca trzan.1

– Na sudu sam dobila bivšeg muža. Tužiću i sve koji objavljuju fotografije moje maloletne ćerke bez moje saglasnosti, a ja sam njen jedini staratelj. Takođe sam tužila i banku u kojoj sam podigla stambeni kredit na 25 godina. Kako su mi podizali kamatu i kako je moja rata za stan skočila sa 300 na 500 evra, pridružiću se grupi građana koja će tom „kamataškom sistemu“ stati na put – odlučna je pop pevačica.

Više možete pročitati na blic.rs.

Balkan lifestyle/Blic.rs

Twitter
Google+

Ostavi poruku