Naslovna Muzika Pogledajte čija je ovo guza? Foto

Pogledajte čija je ovo guza? Foto

0

Atraktivna pevačica Sandra Afrika gde god da se pojavi mami uzdahe muške populacije, a kada svoju seksi guzu izbaci u prvi plan dolazi do prave pometnje u muškim glavama.

Sandra je, kao i svake godine, bila melem za oči na Crnogorskom primorju, gde je zatekao i naš paparaco, koji je vatrenu crnku „overio“ na jednoj od plaža.

Pevačica je u kupaćem i sandalama sa visokom platformom dominirala kopnom. Sandra se nekoliko puta samo skvasila u moru, a zatim je rešila da se opusti daleko od znatiželjnih pogleda. Pošto je naš fotograf nije ispuštao iz vidika, Afrika je sa dečkom otišla na svoj gliser, misleći da je bezbedna.

Prvo je legla da se sunča, pa je sa svojim dečkom razmenjivala nežnosti, da bi u jednom trenutku gornji deo kupaćeg skinula. Njen toples je jako obradovao njenog momka, ali i našeg paparaca. Osim što važi za devojku koja ima najbolju guzu na estradi, pevačica i te kako može da se pohvali i svojim zanosnim porsjem.

Sandra je uživala na svom gliseru koji je pazarila prošle godine i koji nosi njeno umetničko ime, a njen dečko je bio za kormilom i uživao je, gledajući je. Nažalost, golupčići su se veoma udaljili od obale, pa ih je naša ekipa izgubila iz vida, ali možemo samo da zamišljamo šta se dešavalo posle nekoliko minuta.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Twitter
Google+

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku

Exit mobile version