Насловна Muzika ŠOK FOTKE: Pripita Ana Nikolić cipelama gađala publiku u Kotoru!

ŠOK FOTKE: Pripita Ana Nikolić cipelama gađala publiku u Kotoru!

0

Vidno raspoložena, Nikolićeva je toliko skakala u diskoteci u Kotoru da je na kraju izula štikle

Pevačica Ana Nikolić napravila je u petak uveče haos na nastupu u Kotoru, gde je bez prestanka igrala više od tri sata. Hiljade muškaraca nestrpljivo je čekalo da izađe na binu, a kad se pojavila nakon pola sata zakašnjenja, nastala je prava ludnica.

U jednom trenutku tokom nastupa Nikolićevu je ponela atmosfera, pa se popela na šank koji se nalazio do scene i počela da skače po njemu. Iako se videlo da pije samo sok, pevačica je izgledala kao da je popila koju čašicu više, posebno u trenucima kada je malo falilo da padne sa šanka u publiku.

Kako je podgrevala atmosferu, tako su se kaiševi njene duge crne haljine obmotali oko njenih nogu, zbog čega je malo falilo da padne na glavu. Kada je primetila da je vrag odneo šalu, ona se odmah vratila na binu i sa sebe skinula visoke potpetice jer su je očigledno zabolele noge, pa ih bacila sa strane. Publika je bila oduševljena Aninom energijom, a brojni pripadnici jačeg pola pokušavali su da joj priđu kako bi se upoznali. Odlično raspoloženi fanovi su sve vreme pevali uglas pevačicine stare, ali i hitove sa poslednjeg albuma.

Balkan lifestyle/Kurir

Twitter
Google+

НЕМА КОМЕНТАРА

Ostavi poruku

Exit mobile version