SHARE

Sve popularniji hrvatski bend Pirati nižu uspeh za uspehom.Tek što su objavili novu pesmu i izbacili spot za istu, učestvovali su na festivalu “Sunčane Skale” u Herceg Novom, gde su, od 26 izvođača, osvojili visoko četvrto mesto.

Pirati 4

“Iskreno, nismo se nadali ovakvom uspehu.Došli smo da se predstavimo publici i da ih upoznamo sa našim radom, alinismo mogli ni predpostaviti da će takvo interesovanje izazvati pesma “200 posto”, kao i naše učešće na ovom prestižnom festivalu”-rekao nam je pevač benda Siniša.

Pirati 3

Iako su mislili da će uspeti bar malo da se odmore za ta četiri dana, koliko su proveli na moru, momci nisu stigli ni jednom da se okupaju.

“Za tih par dana dole smo dali milion intervjua, čini mi se-kaže gitarista Jure i nastavlja.Takvo interesovanje medija smo izuazvali, da smo bukvalno davali intervju za intervjuom.Nismo stigli ni jednom otići na plažu, jer ako nismo imali zakazan intervju, onda smo bili na probi.Ipak, jako smo zadovoljni, tako da nije neka šteta što se nismo uspeli bućnuti koji put u vodi”.

Pirati 2

Odmah nakon festivala, po dolasku nazad u Zagreb, Pirati su imali isto veče zakazan nastup, kao i dva dana posle, dok su treće veče nastupili na najvećem festivalu piva u BiH i to kao predgrupa Miligramu.

Balkan lifestyle

Twitter
Google+
SHARE

Оставите одговор