Pop pevačica Romana Panić postaće manekenka u 40. godini. Njoj je upala kašika u med pa će u svom prvom angažmanu, ukoliko se pregovori pozitivno završe, zameniti top-modela Ninu Seničar.

Naime, Romana je pre nekoliko dana uradila fotografije za svoj novi singl, na kojima nosi kupaći kostim poznatog brenda koji je poslednjih godina reklamirala novosadska lepotica koja karijeru gradi u Italiji i Americi. Tom prilikom stigla joj je ponuda da postane zaštitno lice proizvođača bikinija.

Oni koji su prisustvovali fotografisanju kažu da Panićeva izgleda bolje nego ikad i da u top-formi dočekuje odlazak na more. Inače, Romana važi za jednu od pevačica s najlepšom guzom, te ne treba da čudi što je dobila baš ovakvu ponudu.

– Pregovori o saradnji su još u toku. Nina zbog svojih angažmana u Americi najverovatnije neće biti lice ove sezone, pa su umesto nje planirali da angažuju Romanu – ističe izvor Kurira.
Panićeva nije skrivala zadovoljstvo zbog nove poslovne saradnje, objasnivši da upravo ona poseduje adekvatne atribute za jednog modela.

– Biće mi zadovoljstvo ako dođe do saradnje. Mislim da posedujem sve atribute za reklamiranje kupaćih kostima – rekla je pevačica.

Balkan lifestyle/Kurir

Twitter
Google+

Ostavi poruku