Upoznajte našeg najboljeg tenisera, samo na blic.rs od 30 juna

Možemo slobodno reći da je Novak Đoković jedan od omiljenijih javnih ličnosti kod nas. Mnogo je ljudi koji ga maksimalno podržavaju i vole, kako zbog svojih odličnih sportskih rezulata, zbog njegovog vedrog duha, tako i zbog njegovog simpatičnog smisla za humor.

teniseri

Naš najuspešniji teniser obožava da zasmejava svoje fanove i putem društvenih mreža, a mi vam predstavljamo samo neke od fotografija:

novak djokovic.1

Već je poznato da se naš teniser sprema da stane na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom devojkom Jelenom Ristić, a da je svoje momačko veče, ili u njegovom slučaju i dan i veče, proslavio na Ibici u luksuznoj vili sa svojim najbližim prijateljima.

novak djokovic.2

Samo na blic.rs, od 30. juna, imaćete priliku da premijerno pogledate ekskluzivni video njegove lude momačke zabave.

Kroz sedam jedinstvenih ilustrovanih storija upoznajte sa romantičnom ljubavnom pričom Novaka Đokovića i Jelene Ristić u susret njihovom predstojećem venčanju.
Šlag na tortu : zlatni momenti u karijeri jednog od najboljih tenisera u istoriji i, po prvi put na jednom mestu, svih 45 trofeja koje je dosad osvojio.

Saznaćete sve o prodici Đoković , koliko su Jelena i Novak posvećeni humanitarnom radu, sa kojim se sve svetskim zvezdama druže, gde i kako se odmaraju i naravno sve detaje o njihovom venčanju i Novakovoj momačkoj večeri. Samo na blic.rs od 30. juna !

novak djokovic.3

Balkan lifestyle/Pulsonline

Twitter
Google+

Leave a Reply