Saša Mirković, koga Aca već tuži, pokušao je da spreči premijeru njegove pesme

Saša Mirković pokušao je da spreči premijeru duetske pesme „Ne zanosim se ja“, koju su snimili Aca Lukas i Svetlana Ceca Ražnatović, tvrdi jedan pevačev prijatelj. On kaže da Lukasov bivši menadžer, s kojim je na sudu, na sve načine pokušava da mu uništi karijeru.

– Došlo je do toga da je Mirković pokušavao da spreči emitovanje dueta sa Cecom u emisiji „Bravo šou“. Uoči emitovanja sve vreme je sedeo na Pinku. Daleko ide u pokušaju da uništi Lukasa. Pretio je tužbom Pinku, „Grandu“ i svima kod kojih se Aca pojavljuje. Maše nekakvim ugovorom da on polaže pravo na život Ace Lukasa – kaže izvor za Kurir.

sasamirkovic_ahf

Na estradi se uveliko šuška kako Mirkovićev advokat svim mestima gde Lukas ima nastupe šalje preteće dopise.

– Svakom klubu traži po 15.000 evra da uplate na račun Mirkovićeve firme ukoliko Aca bude pevao kod njih. To dosad još niko nije uradio niti će. Ovde nisu samo u pitanju Mirkovićevi pravni postupci prema Lukasu, već ima i mnogo ličnih sukoba, a možda i kompleksa. Sve radi van suda i na nasilnički način – kaže Lukasov prijatelj i dodaje da postoji i prijava u policiji protiv Saše Mirkovića i još jedne osobe, u kojoj piše da su platili nekim momcima da napadnu Lukasa.

aca lukas

Pozvali smo pevača, koji je rekao da će se s bivšim menadžerom obračunati na sudu.

– O ovom slučaju se dosta laži pisalo, ali će istina uskoro izaći na videlo. Ovo što ste me pitali je samo delić tužne istine o kriminalnim i prevarantskim delima dotičnog gospodina. Kad se toliko poziva na sud i toliko veruje da će dobiti spor, čemu onda ovolika medijska hajka i pretnje svim ljudima koji sarađuju sa mnom.

Zbog čega organizovanje fizičkog napada na mene. Jedino što može da uradi na sudu je da izgubi, i to dobro zna, zato ovo i radi. Sve će reći sud, u koji imam poverenje. Ovaj je očito pogrešno protumačio svoju funkciju. Umesto da štiti interese naroda, on tom istom narodu pokušava da zagorča život, sedne mu na kičmu i otme od tog istog naroda ono što nije njegovo.

Balkan lifestyle/Kurir

Twitter
Google+

Ostavi poruku