Reprezentacija Srbije protiv Brazila igra poslednji meč na prekookeanskoj miniturneji. „Kariokama“ meč protiv Srbije poslednja provera pred Mundijal. Direktan prenos meča možete pratiti na Prvom programu Radio-televizije Srbije (21).

Posle dva neubedljiva nastupa, protiv Jamajke i Paname, fudbalska reprezentacija Srbije ima priliku da pokaže koliko može u duelu sa domaćinom predstojećeg Svetskog prvenstva, selekcijom Brazila.

„Tanka“ pobeda protiv Jamajke (2:1) i još neubedljiviji remi sa Panamom (1:1) nisu ostavili dobar utisak u srpskoj javnosti, ali utakmica protiv Brazila može preokrenuti „sudbinu“ srpskog nacionalnog tima.

„Kariokama“ će meč protiv Srbije poslužiti kao poslednja priprema pred start Mundijala, pa se očekuje dobra atmosfera na stadionu, ali i takmičarski meč koji će zadovoljiti ukuse svih ljubitelja fudbala.

Atmosfera u srpskom timu je na vrhunskom nivou, a selektor i igrači ne mogu da dočekaju početak meča sa petostrukim šampionima sveta.

„To je za nas finale Svetskog prvenstva. Tako ćemo da je doživimo. Ovo nam je šansa da se pokažemo pred svetom“, rekao je kapiten reprezentacije Branislav Ivanović.

Meč protiv Brazila igra se u Sao Paulu, sa početkom od 21 po srednjeevropskom vremenu, a direktan prenos utakmice možete pratiti na Prvom programu Radio-televizije Srbije.

Ostavi poruku