Šok

Navikli smo da fanovi Jelene Karleuše tetoviraju njeno ime, stihove pesme i lik na rukama, leđima i grudima, ali pevačica je doživela šok kada je jedan njen obožavalac napisao njene inicijale na svom polnom organu.

Naime, na internetu je osvanula fotografija izvesnog mladića na čijem penisu je pisalo „JK“, koje je bilo uokvireno srcem, što je izazvalo potpuni šok i brojne komentare koje su ostali pevačicini fanovi ostavljali ispod slike.
U nameri da saznamo šta mala od skandala misli o ovom podvigu svog obožavaoca, kontaktirali smo sa Jelenom Karleušu, koja nije skrivala sreću što ima takvu armiju fanova.

– Stvarno imam neverovatne fanove. A sve dok se ne povređuju, kao što često znaju, ja sam srećna – izjavila je Jelena za „Alo!“.
Da podsetimo, pre dve godine jedan od vatrenih obožavalaca JK urezao je žiletom na svojoj ruci njeno ime, što je tada prouzrokovalo skandal velikih razmera, budući da je mladić mogao ozbiljno da se povredi. Pevačica je tada apelovala na sve svoje fanove da takve stvari više ne čine.

jelena karleusa.1

Balkan lifestyle/Alo.rs

Twitter
Google+

Ostavi poruku