Naslovna Zabava Horoskop za nedelju 1.jun!

Horoskop za nedelju 1.jun!

0

Dnevni horoskop…

Ovan

Angažovani ste oko praktičnog rada kod svoje kuće, što može biti u vezi s uređenjem domaćinstva. Skloni ste raspravama s partnerom zbog neslaganja.

Bik
Umete da nađete zabavne aktivnosti koje vas opuštaju. Naviše od svega vam prija da se posvetite svom hobiju. Skloni ste da potcenjujete neke osobine i vrline svog partnera.

Blizanci
Bilo bi dobro da se angažujete oko uređivanja svog doma i da se posvetite rešavanju porodičnih pitanja. Nervozni ste i skloni da svog partnera kritikujete za svašta.

Rak
Veći deo dana provodite kontaktirajući sa bliskim rođacima. Vodite prijatne razgovore, uglavnom o porodičnim i zajedničkim temama. Neke stvari krijete od partnera.

Lav
Imate dovoljno pozitivne energije da se posvetite privatnim aktivnostima. Nemate razumevanja za većinu potreba voljene osobe, što dovodi do zahlađenja i napetosti.

Devica
Želite da u svom životu načinite promenu što se tiče vašeg izgleda i načina ličnog ispoljavanja. Ne uspevate sa se uskladite u mišljenjima i imate različite ciljeve.

Vaga
Najbolje bi bilo da slobodno vreme koje vam stoji na raspolaganju iskoristite za odmor, opuštanje i razonodu. Vaš partner i vi se ne nalazite na istim talasnim dužinama.

Škorpija
Najviše od svega prija vam kućna atmosfera, pa možete pozvati nekog prijatelja u posetu. Distancirani ste i delujete previše proračunato i koristoljubivo.

Strelac
Pruža vam se prilika da ostvarite jednu želju ili lični cilj, pošto trenutno nemate nikakvih prepreka na tom planu. Veoma ste praktični u svemu čega se prihvatite.

Jarac
Slobodno vreme koje vam stoji na raspolaganju mogli biste da iskoristite za odmor ili za neke kućne aktivnosti. Moglo bi doći do nesuglasica između voljene osobe i vas.

Vodolija
Vaš partner se ne slaže s nekim vašim zamislima i planovima. To bi moglo izazvati prepirke i rasprave. Potrudite se to da izbegnete tako što ćete postići kompromis.

Ribe
Ispoljavate emotivnu toplinu i otvorenost, što vam pomaže da vaše odnose sa drugima, posebno najbližima, poboljšate. Dolazi do veće krize u bračnim odnosima.

Balkan lifestyle/Kurir

Twitter
Google+

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version