SHARE

Pored dobrog provoda i veče humanosti

Ljubitelje beogradskog klabinga večeras očekuje reotvaranje splava Blaywatch a za dobar štimung biće zadužene „Ministarke“ uz Danijelu Vranić kao specijalnu gošću. Ovo je prvi nastup pomenute pevačice nakon što su našu zemlju zadesile prirodne nepogode u kojima je poplavljeno i njen rodni grad.

– Više puta sam govorila o tome da je situacija u Valjevu bila strašna i da sam i sama bila zarobljena u vodenoj stihiji. Upravo zbog toga celo leto, kad god i gde god budem nastupala insistiraću da u tom klubu bude postavljena kutija namenjena novčanim donacijama za područja pogodjena poplavama. – kaže Vranicka i apeluje da je neophodno baviti se humanitarnim radom tokom narednih meseci.

Splav „Blaywatch“ podrzava ovu akciju kao i svi pevači koji će se smenjivati na sceni različitim danima. Šako Polumenta će ovog petka zabavljati Beogradjane i već sada je čitav splav rezervisan, kao i za vikend kada nastupa novi estradni „par“- Ćemo i Tamara Filipović, dok će svaka nedelja biti rezervisana za druženje sa Miom Borisavljević.

danijela vranic

Balkan lifestyle/Pulsonline

Twitter
Google+
SHARE

Оставите одговор