SHARE

Премијеру Србије су 10. маја јавили да је његов син Данило на сплаву “Ривер” претукао голмана Владимира Стојковића, а он је одмах написао оставку, а Влада Србије би пала да није било снимка безбедносних камера, на којима се види да су све оптужбе биле лажне.

Непосредно пред катастрофалне поплаве које су погодиле Србију председник Владе Србије Александар Вучић и лидер Српске напредне странке нашао на до сада незапамћеном удару, неких од високих функционера Министарства унутрашњих послова, а који је умало довео до његове оставке на место премијера!
Како незванично сазнаје Информер премијера Србије полицијска мафија покушала је да уцени лажном информацијом да је његов шеснаестогодишњи син Данило на београдском сплаву “Ривер” претукао голмана репрезентације Србије Владимира Стојковића, због чега је Александар Вучић бурно реаговао и био спреман да се после обраћања на ТВ Пинк 12. маја повуче с функције председника Владе Србије!

– Вучић је био ван себе и рекао да му не пада на памет да његов син буде нови Марко Милошевић! Иако се Данило клео да ништа од тога није тачно. Премијер Србије је одмах сео и написао оставку и најближим сарадницима најавио да ће је прочитати на ТВ Пинк. Тако би на овом случају пала Влада да Вучићеви пријатељи нису дошли до снимка безбедносних камера, а на којима се јасно видело да је Стојковића тукао извесни Д. К. – каже саговорник Информера.

Незванично, један од полицијских начелника је у суботу 10. маја, у раним јутарњим сатима, обавестио Александра Вучића да је на том сплаву дошло до инцидента у којем је учествовао његов малолетни син.

Премијеру је јављено да се његов син Данило жестоко посвађао с голманом Стојковићем и да је физички насрнуо на њега. Такође је речено да је један од очевидаца био полицајац и да је о инциденту направљена службена белешка.

Шокантна превара је откривена кад су Вучићеви пријатељи набавили снимке сигурносних камера са сплава “Ривер“, за које су из полиције, наводно, тврдили да не постоје јер су камере ван функције!

– На снимцима се недвосмислено видело да Вучићев син Данило нема везе са инцидентом, већ да је Владимира Стојковића претукао други мушкарац, извесни Д. К., који је касније признао да се потукао с фудбалером. На основу тих снимака са четири камере утврђена је права истина и у последњи час избегнут скандал огромних размера. Премијер је потом позвао челнике МУП и затражио комплетан и детаљан извештај о свему што се догодило – тврди извор овог листа и додаје:

– Премијер је инсистирао да види полицајца који је наводно био сведок спорног инцидента на сплаву. После покушаја заташкавања целог случаја он је коначно доведен код Вучића и пред њим је признао да Данила никад није видео нити је дао изјаву која је ушла у службену белешку с места догађаја.

Сумња се да је цео догађај исконструисан како би се премијер Александар Вучић деградирао и да би се држао у шаци и уцењивао, због чега ће у наредном периоду доћи до озбиљних “чешљања“ и промена унутар полиције, нарочито у врху МУП.

Како сазнајемо, Александар Вучић је због инцидента у којем, како се испоставило, није учествовао његов син Данило (16) поднео кривичне пријаве против Н. Н. лица из врха полиције.

– Пријаве су поднете због лажног пријављивања, а премијер ће инсистирати да се комплетна истрага овог случаја спроведе до краја и у складу са законом – рекао је извор.

Председник Владе основано сумња да га мафијаши из врха полиције прате и прислушкују! На то га наводи чињеница да су у овој афери ударили баш на његовог сина.

– Александар је у више наврата рекао Данилу да пази како се понаша и да ће морати да поднесе оставку, ако он направи неки озбиљан инцидент – тврди добро обавештени саговорник београдског листа.

Извор: Телеграф.рс

 

SHARE

Оставите одговор