SHARE

Репрезентација Србије отпутовала је на америчку турнеју, где ће играти против Јамајке, Панаме и Бразила. Радујемо се сваком окупљању и сигурно ћемо наћи мотивације и снаге да одиграмо три утакмице како треба, рекао је Зоран Тошић и описао меч са Бразилом као – “шлаг на торту”.

Репрезентатија Србије отпутовала је са београдског аеродрома “Никола Тесла” на америчку турнеју, где ће играти са репрезентацијама Јамајке, Панаме и Бразила.

“Иза свих нас је напорна сезона и много утакмица. Али ми сви волимо да играмо за државни тим, радујемо се окупљању и сигурно ћемо наћи мотивације и снаге да изгурамо три утакмице и завршимо сезону како треба”, рекао је Зоран Тошић.

Фудбалер московског ЦСКА каже да њему и његовим саиграчима неће мањкати мотива против Јамајке и Панаме, док ће последња утакмица са Бразилом бити испуњење сна.

“Панама и Јамајка су озбиљне екипе, имају добре играче у јаким лигама, желе да представе државни тим на најбољи могући начин. Бразил је као ‘шлаг на торту’… Меч је за њих пресудан, јер је последња проба пред Светско првенство, желе да виде где су у овом моменту. Наравно, свакоме је сан да игра против Бразила и сви се радујемо том мечу”, рекао је Тошић.

Дебитант у националном тиму, Стефан Митровић, жели да оправда позив селектора Љубинка Друловића.

“Ово је награда за мене после шест одличних месеци у Ваљадолиду. Морамо максимално концентрисано да одиграмо све мечеве, а на мени је да оправдам позив селектора и да докажем да ми је место овде”, рекао је Митровић, и додао да очекује да ће сви мечеви бити на такмичарском нивоу.

“Орлове” очекују три утакмице, против Јамајке 26. маја у Њу Џерсију, пет дана касније против Панаме у Чикагу и 6. јуна против Бразила у Сао Паулу.

SHARE

Оставите одговор