Ponovo dokazali humanost

Zvezde „Granda“ su sinoć bile u velikoj akciji kako bi dale svoj doprinos da se pomogne ugroženim ljudima koji su zbog poplava morali da se evakuišu u Beograd.

Darko Lazić, Ana Sević, Milan Mitrović i Milica Pavlović su kupovali pelene, a sinoć su u akciji bili i Slobodan Vasić, Aleksandra Prijović i Ljubomir Ljuba Perućica koji su skupili pare i kupili namirnice za ugrožene.

sloba vasic

–Hvala svima!!!! Svim prijateljima koji su dali svoj doprinos! Ponosna sam na sve i srce mi je puno! Prikupili smo 90.000 dinara i kupili hranu i pelene za bebe! Hvala vam do neba i Bog vas blagoslovio!! Pomozite ko koliko može, nije bitno koliko date bitno je da želite i da smo svi zajedno! – poručila je Ana Sević.

zvezde granda pomoc poplavljenima

I ljuba Perućica se zahvalio svim ljudima velikog srca koji su im omogli da napune auto stvarima i namirnicama.

– Naravno hvala Slobi Vasicu koji nam je dao odličnu ideju! – poručio je Ljuba Perućica.

Svoj doprinos za pomoć Srbiji dao je i Amar Jašarspahić. Priloge su dali i Saša Kapor i Nikolina Kovač, Ivana Pavković i Petar Mitić, Andreana Čekić i mnogi mnogi drugi prijatelji ovih pevača.

Večeras nema „Zvezda Granda“!

Zbog trenutne situacije u Srbiji i Bosni i Hercegovini večeras neće biti emitovana nova takmičarska emisija šoua „Zvezde Granda“, saznaje „Pulsonline“.

Balkan lifestyle/Pulsonline

Leave a Reply