Samardžić u akciji

Ni kiša ni vetar ni zakrčeni saobraćaj nisu sprečili Željka Samardžića da na vreme dođe u studio Radija S i to nasmejan i raspoložen za druženje sa fanovima u okviru akcije „Doručak sa zvezdama“. Iako za ovog pevača važi da je miljenik žena, među obožavaocima našli su se i muškarci a svi oni okupili su se oko Željka u studiju i jedva čekali da proćaskaju sa njim. Voditelji „Dobro jutro Srbijo“ Natalija Milosavljević i Ivan Milovanović pevača su „stavili na muke“ jer je morao da pogađa svoje pesme koje su bile nameštene tako da je na matricu jedne išao tekst druge pesme, ali on se bez ikakvih problema snašao. Odmah nakon toga usledila su brojna pitanja uzbuđenih fanova, a Željko je bio više nego spreman da odgovori na sve. Tako ga je jedna obožavateljka vratila u ’70-te godine i pokrenula uspomene kada se vratio iz vojske i zaljubio u svoju suprugu.

Zatim je odgovarajući na pitanja otkrio i da li je teško opstati tako dugo na estradi:

– Uvek se trudim da publici dam kvalitetne pesme i oni to prepoznaju. Ali moram da pohvalim i mlađe generacije pevača jer u poslednje vreme među njima ima dosta talentovanih.
Jedna od obožavateljki, koje su ga oduševljeno slušale u studju Radija S, otkrila je da mnogo voli njegove pesme jer su pune emocija, jer su iskrene i u svakoj od njih se možete pronaći. Željku je bilo mnogo drago da sve to čuje i dodao da svaka njegova pesma ima svoju priču i da je on srećan čovek jer radi posao koji najviše voli. Osim toga, Željko je otkrio i nešto što možda do sada niste znali. Na pitanje da li priprema neki nov koncert, pevač je rekao:

– Pripremam se za koncert koji ću održati 20. juna na Ušću. To će biti u sklopu Junfesta i to je razlog zašto nisam održao tradicionalni osmomartovski koncert u Areni.
Nakon druženja u studiju Radija S, pevač je zajedno sa svojim obožavaocima prešao u prostorije S caffe-a gde ih je čekala ukusna zakuska. Željko se odmah prihvatio mikrofona i zapevao neke od svojih najpoznatijih hitova dok su svi okupljeni pevali zajedno sa njim. Na taj način svi su sa uživanjem zaboravili na ne tako prijatno vreme i zagrejali se uz taktove Željkovih pesama.

zeljko samardzic.1

Balkan lifestyle/Pulsonline

Twitter
Google+

Leave a Reply