Jedan od bendova koji se odaziva kad god može na humanitarne nastupe i pomaže koliko god je u njihovoj molji je svakako Amadeus bend.Pre nekoliko dana su pevali humanitarni koncert za malu Lanu, a već danas se nalaze na terenu i pomaž ljudima iz poplavljenih mgradova.

Momci iz Amadeus benda danas su obišli poplavljene u Koceljevi i Ubu kod Šapca, a kako smo saznali akcija će se nastaviti i ovih dana, što nam je potvrdio i frotmen benda Aca Stanimirović.

„Tačno je da smo bili u Koceljevi.Trenutno smo na Ubu i došli smo da uradimo ono što je u našoj moći.Nije nam potrebno da nam bilo ko kaže hvala, jer je ovo najmanje što možemo uraditi za ljde koje je snašla nesreća“-rekao je Aca.

Amadeus

Kako smo saznali, momci iz benda s skpili sredstva, kupili su 2000 hlebova, 700 sendviča i tonu vode, koje će podeliti danas, pa nas jezanimalo kako reaguju na to što je od danas voda poskpela za 100%.

„Tužno je kakav smo narod i što su ljudi spremni da se bogate na tuđoj nesreći i nije čdo što nam Bog vraća ovako, ovim vremenskim nepogodama.Ono što Vam mogu potvrditi je da je to za cenu vode tačno, ali ne želim da pričam o tome šta smo i koliko podelili, jer to zaista radimo samo da bi pomogli, nikako iz drgih namera“-priznao je Aca.

On nam je potvrdio i to da se ovde ova humana akcija neće zaustaviti i pozvao sve svoje kolege da im se pridrže.

Balkan Lifestyle

Twitter
Google+

Leave a Reply