Ćerka Hana me toliko ispunjava da ništa ne može da me izvede iz balansa. Muškarci me trenutno i ne interesuju, rekla je pevačica.

Nataša Bekvalac već tri meseca nema dečka i ne razmišlja o emotivnom angažmanu, jer joj je na umu samo posao. Pevačica kaže da je platila registraciju auta, sa kojom je kasnila, zbog čega su joj skinuli tablice.

„Ljudski je grešiti, a kako sam i ja samo ljudsko biće, pogrešila sam, ali sam grešku ispravila. Sa tablicama je sada sve okej,“ kaže ona kroz smeh.

Ona otkriva da raspoloženje i dobar izgled nemaju veze sa frajerima. Srećna je, ali nije zaljubljena.

„Na meni se sve vidi. Jako sam srećna žena i ispunjena sam. Ljudi uglavnom povezuju moj emotivni status sa raspoloženjem. Ako sam zaljubljena, onda sam presrećna, ali to nema veze sa istinom. Imam sadržajan i organizovan život. Ćerka Hana me toliko ispunjava da ništa ne može da me izvede iz balansa. Muškarci me trenutno i ne interesuju,“ kaže pevačica.

Ipak, priznala nam je da u sebi tuguje, ali ne dozvoljava da se to vidi. Da li tuguje za bivšim Vladom Vuksanovićem ili nekim drugim, to nije želela da precizira.

„Uvek mi neko nedostaje, ali to ne remeti moj životni tempo. Svako nosi tuge u sebi, pa tako i ja, ali ih ne pokazujem“, rekla je pevačica.

Trenutno je maksimalno posvećena predstojećem albumu, ali ne žuri da ga privede kraju.

natasa bekvalac sa cerkom

Balkan lifestyle/24sata.rs

Twitter
Google+

Leave a Reply