SHARE

Poznato je da folk pevač Mile Kitić ima veliki broj obožavaoca koji mu svakodnevno priređuju razna iznenađenja, a na nastupima ga „zatrpavaju“ poklonima. Ipak, nešto slično najnovijem „priznanju“ do sada nije dobio. Naime, saznali smo kako je jedna od vatrenih obožavateljki iz Slovenije promenila tablice svog „limenog ljubimca“ i umjesto redovne pločice naručila onu s natpisom: – Go Mile K.

Mile Kitic

Budući da je poznato kako izrada registarskih pločica po želji iznosi otprilike 1000€, verujemo kako je devojka baš veliki fan kada je za takvo nešto bila spremna izdvojiti toliku sumu.

– Stvarno? Nisam znao da je to neko uradio, prvi put za ovo čujem od vas. Divan gest i moram reći kako stvarno imam najbolje fanove što dokazuje i to da su godinama uz mene. Non stop dobivam poklone, pišu mi pisma podrške, a meni je najveća nagrada to što su uvijek na mojim nastupima u velikom broju i zbog njih ustvari i trajem tolike godine te znam da svakim potezom u karijeri radim pravu stvar. – rekao nam je popularni pevač.

Ako ovako nastave, možda Kitić uskoro bude imao i obožavaoce koji će na ruci nositi tetovirano njegovo ime i prezime kao što je to slučaj kod fanova njegove supruge Marte Savić.

Balkan Lifestyle

Twitter
Google+
SHARE

Оставите одговор