Uspela

Uspešna srpska manekenka Aleksandra Nikolić jedna je od devojaka koje se pojavljuju u spotu slavnog američkog repera Pitbula.

Zaštitno lice beogradske modne agencije „Kristal,“ koja već duže vreme niže uspehe u svetu, pre svega u Majamiju, dobila je ovaj angažman koji ju je učinio veoma ponosnom. Kako i ne bi kada se u spotu za pesmu „Sexy people“ koju je Pitbul snimio u duetu sa Arijanom, pojavljuju i poznati didžejevi, a kao najveća zvezda tu je Čarli Šin.

Na Jutjubu se, pored finalne verzije, može videti i mejking of u kojem plavokosa lepotica s ponosom ističe da je iz Srbije i objašnjava koja je njena uloga u spotu.

Inače, Aleksandra, i pored napornog rada na jednoj plaži u Majamiju, imala je vremena i za druženju sa svetskim zvezdama.

– Bilo je lepo raditi sa Pitbulom i njegovom ekipom. Moja uloga u spotu nije velika, ali sam zadovoljna što sam našla mesto u njemu. Za mene je ovaj angažman veliki uspeh jer se ovakve prilike ne pojavljuju svakog dana. Što se tiče Pitbula, veoma je pristupačan i zabavan, dok sa Šinom nisam imala priliku da komuniciram – kaže Aleksandra koja je Ameriku zamenila Španijom gde je dobila kampanju za jedan od najvećih svetskih brendova.

aleksandra-nikolic_ahf

Balkan lifestyle/Alo.rs

Ostavi poruku