Dnevni horoskop…

Ovan
Pred vama su novi izazovi u ljubavi. Potrebna vam je podrška partnera. Dobićete je ako pokažete spremnost na saradnju i razumevanje za želje i potrebe voljene osobe.

Bik
Nastojite da pokažete svoje najbolje osobine, ali vašem partneru je potrebno samo da ga saslušate. Dobro se slažete sa Devicama, a konflikti su mogući sa Vagama.

Blizanci
Mnogo želite odjednom i u isto vreme očekujete od voljene osobe da vas u svemu prati i razume. Potrebno je da se fokusirate na zajedničke planove i dogovore.

Rak
Razlog nesuglasica sa voljenom osobom je u vašoj nesigurnosti i emotivnoj preosetljivosti. Budite pažljivi u odnosima sa Strelčevima. Razumeće vas Ribe i Bikovi.

Lav
Ne žurite sa sprovođenjem jednog zajedničkog plana. Niste sve pažljivo razmotrili, pa u slučaju teškoća može doći do međusobnog optuživanja. Razmotrite sve ponovo.

Devica
Potrebno je da više vremena provedete sa voljenom osobom u razgovorima o zajedničkim planovima i drugim temama. U protivnom doći će do zahlađenja i udaljavanja.

Vaga
Nalazite više vremena za zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom, što vam omogućuje da poboljšate vašu vezu. Sklad vas očekuje sa Blizancima i Lavovima.

Škorpija
Povučeni ste i suzdržani u pokazivanju emocija, što vaš partner može pogrešno da protumači. Objasnite mu da problem nije u njemu, već je tako zbog nekih drugih okolnosti.

Strelac
Brige koje vas pritiskaju mogu negativno da se odraze na vašu vezu. Potrebno vam je da vas partner razume i podrži. Nesklad u odnosima sa Rakom.

Jarac
Osmislili ste kako da uz voljenu osobu provedete ovaj dan u prijatnoj atmosferi, ali ste zaboravili da pitate partnera da li se slaže sa vašim idejama.

Vodolija
Ono što je vama trenutno važno vašeg partnera ne interesuje baš previše. To može izazvati nesuglasice. Budite pažljivi u odnosima sa Devicom. Slažete se sa Lavom.

Ribe

Povlačite se u sebe jer okolina negativno utiče na vas. Ne primećujete da vam partner pruža podršku. Bilo bi dobro da obratite pažnju. Skladan odnos imate sa Jarcem.

Balkan lifestyle/Kurir

Ostavi poruku