Postao voditelj emisije „Amidži šou“

-22. aprila u 22 časa uveče gledate “Kristi Dž show”, znači ispoštujte me, tvrdim najbolja emisija! – ovako je glasila najava za još jedan “Amidži show”, Aleksandra Kristijana Golubovića, osuđenog na 14 godina zatvora zbog trgovine drogom na relaciji Beograd – Novi Pazar. Presudu je izreklo veće Višeg suda u Beogradu. Do pravosnažnosti ove presude Golubović će se braniti sa slobode, pošto mu je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo pritvor u kom je proveo skoro četiri godine, od hapšenja 16. januara 2010. godine. U međuvremenu, Kristijan svakodnevno ima priliku da ispromoviše svoj lik i delo, a večeras je čak imao priliku na koju mnogi, pa i oni sa vrlo ozbiljnim CV-jevima čekaju godinama. Kristijan Golubović našao se večeras na nacionalnoj frekvenciji u ulozi voditelja emisije „Amidži šou“.

Nije isključeno ni to da je baš Kristijan svoje kako reče “drage i divne” gošće i goste, birao sam, s obzirom na to da ih sve odlično zna, Viki Miljković i Gogu Sekulić:

kristijan golubovic

– Kritikovali su nas sve kao kriminalce – izletelo je u jednom momentu “voditelju”, pa nije isključeno da su im se u nekom momentu branše izukrštavale. Jedno je sigurno – to je da se gosti i voditelj za sada razumeju sasvim dobro…a šta je tačno poenta ove emisije, da li promocija ili velika Kristijanova borba protiv kriminala nismo sasvim sigurni… To ćemo valjda saznati do kraja…

Balkan lifestyle/Pulsonline

Ostavi poruku