Pevač i violončelistkinja okončali brak

Poznati pevač Vlado Kalember i njegova supruga, violončelistkinja Ana Rucner, ipak se rastaju. Višegodišnja nagađanja kako brak poznatog para više ne funkcioniše, saznajemo iz krugova bliskih bračnom paru, sada su se definitivno pokazala tačnim.

Prema informacijama kojima Jutarnji list raspolaže, Ana i Vlado zvanično su pokrenuli brakorazvodnu parnicu pred zagrebačkim Opštinskim građanskim sudom te bi ove nedelje trebalo biti održano drugo, verovatno i posljednje ročište.

Poznati supružnici su, kako saznajemo, sporazumno zatražili razvod braka, a pred nadležnim Centrom za socijalni rad još pre nekoliko nedelja dogovorili su se da će njihov sin Darian nastaviti živeti s majkom, dok će otac Vlado plaćati alimentaciju. Na razvodu navodno insistira Vlado Kalember, dok bi njegova znatno mlađa supruga Ana ipak želela da sačuva brak.

– Nemam nikakvih komentara. Ne pada mi na pamet da kukam o svom privatnom životu – jedino je što je Kalember juče rekao kada su ga novinari kontaktirali da potvrdi navode o skorašnjem razvodu.

Balkan lifestyle/Jutarnji.hr

Ostavi poruku