Pevač Andrija Aki Marković odlučio je svima da pokaže da je preboleo bivšu farmerku Saru Trajanović, pa je na rođendsku žurku magazina „Puls“ doveo novu devojku, kako bi je pokazao javnosti, dok je ona istovremeno pokazala gaćice.

Očigledno nenaviknuta na bliceve paparaca, Akijeva lepša polovina nije vodila računa kako seda, pa je ispod crne haljinice pokazala veš u istoj boji. Novopečeni par nije krio emocije i čitavo veče su razmenjivali nežnosti.

danijela vranic

Ipak, Markovićeva devojčica nije bila jedina kojoj su se „omakle“ gaćice, pa su tako sevnule i ispod suknje bivše farmerke Marijane Leontijević. Za razliku od ostalih, lepa novopečena voditeljka nije pazila na boju, pa je beli veš sevnuo ispod roze suknjice, ali se doista slagao sa bojom majice, ako se to računa. Ipak, dužina suknjice najviše je otkrila kod pevačice Danijele Vranić, koja je pokazala vitku figuru koju je postigla hormonalnim terapijama, vežbanjem i ishranom.

marijana leontijevic gacice

U teksas miniću Danijela je prošetala crvenim tepihom, ali je problem nastao kada je trebalo da sedne, jer se ionako minijaturna suknjica još više povukla, pa je čipkani crni veš došao do izražaja. Ipak, nešto veštija i iskusnija od prethodne dve, Danijela je uspela da stavi ruku u međunožje kako bi zaštitila pogled na njene gaćice. Lud provod povodom osmog rođendana poznatog magazina trajao je do ranih jutarnjih sati u klubu „Diva“ u „Grand Kasinu“, gde su goste zabavljali Ana Kokić, „Doktori“, Davor Jovanović.

marijana leontijevic gacice.1

U slavljeničkom partiju uživali su Željko Šašić sa verenicom Katarinom Lazić, Leontina Vukomanović, Kristina Kovač i mnogi drugi.

ivan i kaca

Marinković se oznojio zbog Sare!

Da mu blizina bivše devojke Sare Trajanović još uvek diže temperaturu tela, dokazao je i bivši farmer Ivan Marinković, kome se fleka znoja oslikala na košulji. I dok se pozdravljao sa bivšim cimerima iz Lisovića, Ivan je najveću pažnju poklonio Katarini Grujić. On je odabrao da sedi sa stolom za kojim nije Sara, iako je većina farmera bila na istom mestu.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Ostavi poruku