Dnevni horoskop…

Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Razmišljate o dugoročnim planovima koje ste smislili. Nemate razloga za perispitivanje. Brine vas neko iz kruga porodice, a moguće su i kraće rasprave. Emotivni deo vam se čini nestabilnim, ali vi i voljena osoba imate drugačija gledišta.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Vaši neprijatelji su danas jaki, pa povedite računa kome šta pričate. Trudićete se da nešto promenite u svakodnevnim aktivnostima. Želite da delite pravdu, ipak, donosite brzoplete zaključke.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Usmereni ste na lične potrebe, i to za promenu nije loše. Izašli ste iz perioda u kom ste eksperimentisali. Imate podršku ili se okružujete ljudima na položaju. Slobodnima može da se pojavi neko nov.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pažljivo potpisujte ugovore danas i ne oslanjajte se na savete prijatelja. Pozajmite samo onoliko novca koliko možete da oprostite. Imate potrebu da se bavite sobom, a kao za inat ćete tokom čitavog dana biti u gužvi i okruženi ljudima.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Nešto se komplikuje u vezi sa nekim putem ili papirima. Nemojte da vas to brine. Smo odlaganje vam daje više vremena da razmislite o nečemu. Prijatno će vas iznenaditi osoba iz drugog mesta.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Finansijski deo je nestabilan i nije vreme za neka veća rizična ulaganja. Ne popuštajte pod pritiskom prijatelja ili saradnika. Potreban kompromis može da se odloži, ali svakako nešto treba da se reši do kraja nedelje.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Nešto se komplikuje u planovima za danas, a zavisilo je od nekog drugog. U poslednjem trenutku rešavate stvar u svoju korist. Nije vam povoljan dan da pravite dugoročnije planove. Prilagodite se društvu i ne opterećujte se ozbiljnim pričama.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Vaše raspoloženje oscilira iz dana u dan, a danas iz sata u sat. Toliko toga ste sebi stavili u zadatak da vam je potrebna dobra organizacija kako biste sve završili. Bez obzira na neke neočekivane događaje, postići ćete svoj cilj. Manje rešavajte
probleme drugih.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Emocije su vam prenaglašene. Imate tendenciju da se suviše preispitujete. Mnogo toga želite da promenite, ali današnji dan vam nije povoljan za konkretne reakcije. Izbegavajte ozbiljne razgovore i sukobe sa nadređenima.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Čini vam se da možete mnogo više od onoga gde ste trenutno. Priželjkujete nešto, a ne znate ni sami šta. To nije svojstveno vašem znaku.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Impulsivnim reakcijama možete sebe staviti u mat poziciju. Budite strpljivi i obuzdajte svoje impulse danas. Imate dobru intuiciju i sjajan racio, ali su trenutno vaši strahovi jaki.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Potreba za promenama je naglašena. Opet jurite kao bez glave. Polako – ništa vam neće pobeći i ništa nećete propustiti. Imate tendenciju da se okružite slatkorečivim ljudima, ne preterujte u uverenju da su svi ljudi dobri.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Ostavi poruku