Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović poslednjih nedelja vešto je dozirala svoje pojavljivanje u medijima.

Međutim, nakon objave informacije da Tužilaštvo Srbije ima dokaze da je Slobodan Milošević, u strahu od Haga i rušenja vlasti, krajem 1999. godine naložio ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, Ceca je u intervjuu rekla da njena deca prolaze kroz težak period.

„Deca mi prolaze kroz veoma težak period, sve to gledaju i proživljavaju na svoj način. Anastasija i Veljko bili su veoma mali kada im je otac ubijen“, rekla je pevačica za Story.

Posvetila se koncertnoj turneji i sa publikom je komunicirala univerzalnim jezikom – muzikom, a intervjui su čekali neka druga vremena. Da ne bi bila svrstana u novoustanovljenu i za javne ličnosti nelogičnu kategoriju medijske ćutnje, komunikaciju sa predstavnicima sedme sile održavala je samo izjavama ili kraćim osvrtima na aktuelne teme i to samo onda kada joj pristojnost i profesionalizam nisu dozvoljavali da ostane nema na znatiželju koja je urođena novinarskoj profesiji.

Tako je bilo sve dok mediji iz celog regiona kao udarnu vest nisu objavili informaciju kako Tužilaštvo Srbije ima dokaze da je Slobodan Milošević, u strahu od Haga i rušenja vlasti, krajem 1999. godine naložio ubistvo Željka Ražnatovića Arkana. Posle senzacionalističkih naslova na ovu temu, folk zvezda Svetlana – Ceca Ražnatović svakodnevno je dobijala na desetine zahteva za intervju.

Olako baratanje informacijama od državnog značaja, međutim, ima i svoju bolniju stranu. Malobrojni su oni koji su se zapitali kako na ovakva nagađanja reaguju neki novi klinci, tinejdžeri Anastasija i Veljko Ražnatović koji nisu bili svedoci najdramatičnijeg momenta svoje porodične istorije.

Svoja najbolnija osećanja koja je doživela tim povodom, Ceca je još 2001. godine opevala u baladi „Zadržaću pravo“ koja govori o Željku.

Balkan lifestyle/Story

Ostavi poruku