Supruga Sonja nije želela da komentariše operaciju

Posle višegodišnje borbe sa sinusima i devijacijom, Aca Lukas je juče operisao nos. Kako saznajemo, operacija je trajala više od sata, Lukas se dobro oseća nakon hirurškog zahvata, a o njemu sve vreme brine supruga Sonja.

On je u jednu beogradsku kliniku primljen juče oko devet časova ujutru i nakon priprema prebačen je u operacionu salu. Za to vreme, njegova supruga Sonja nervozno je čekala da hirurški zahvat bude završen, ali nije želela da daje izjave.

– Ne želim da komentarišem njegovu operaciju. Prijatno – bilo je sve što nam je Sonja rekla.

Kako saznajemo, Lukas se juče vrlo brzo probudio iz anestezije i ima jake bolove, ali je srećan što je rešio dugogodišnji problem.

– Očekuje da će već danas ili sutra izaći iz bolnice jer postoperativni tok nije toliko težak, a i on ne može da leži na jednom mestu, već je prvog dana hteo da šeta i izađe. Ima otok na licu u predelu nosa i ispod očiju, ali to je normalno jer mu je rađena intervencija na nosnoj kosti. Sve je dobro prošlo, samo da mu izvade gazu iz nosa i moći će normalno da funkcioniše.

Dugo se premišljao da li da to uradi i sada je prelomio jer su bolovi postajali sve jači, a očekuje ga mnogo nastupa tokom leta – kaže naš izvor blizak Lukasu.

Aca je nedavno i sam potvrdio da bolove više nije mogao da trpi i da se ne plaši operacije.

– Ne plašim se uopšte ni anestezije ni bola, biće to sve super. Sada ću to da završim jer ne mogu više da izdržim, smeta mi više nego ikad. Odradim to za jedan dan i zdravo, đaci! U poređenju sa operacijom kolena koju sam imao, ovo je za mene mačji kašalj – istakao je Lukas nedavno za magazin „Svet2.

Lukas operisao nogu u koju je upucan

Lukas je 28. novembara 2011. godine u ortopedskoj klinici operisao desnu nogu koju je sedam dana pre toga povredio na nastupu. On je u istu nogu ranjen 2009. godine, kada je neko pucao u njega ispred zgrade, ali tada nije bilo potrebe za operacijom. Iako je trpeo jake bolove, Lukas je završio nastup sedeći na stolici, ali je odmah nakon toga otišao kod lekara, koji su mu zakazali operaciju kolena. Intervencija je urađena posebnom bezbolnom metodom, odnosno korišćenjem iglica, bez hirurškog otvaranja kolena, zbog čega se pevač brzo oporavio.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Ostavi poruku