Nijedno jutro mi ne može da prođe bez Stanije i Soraje i ostalih gluposti. One ne zavređuju nijedno slovo.

Aleksandar Vuksanović Lukas opleo je po Staniji Dobrojević i Soraji Vučelić i optužio starlete da se prodaju za pare.

Folker je prokomentarisao i nedavno hapšenje silikonske kraljice Tijane Đuričić zbog prostitucije i otvoreno pozvao sve starlete da priznaju čime se bave.

– Mediji su krivi što se te selebreti kraljice provlače kroz štampu. Nijedno jutro mi ne može da prođe bez Stanije i Soraje i ostalih gluposti. One ne nzavređuju nijedno slovo. Šta su one napravile, osim što sam čuo da se j… za pare. Pa i ako je tako, neka bar same priznaju šta rade i da se konačno zna.

sorajastanija_ahl

Lukas smatra i da njegove kolege koje su ih angažovale za spotove mnogo pogrešili.

– Smatram da moje kolege koje su ih angažovale za spotove nisu normalne. I ne plašim se za moju ćerkicu. Znam kako da vaspitam svoju decu. Ipak, ovo je 21. vek i ne možemo mi tu mnogo da utučemo.

Folker je otkrio i da je on završio sa ženama i da ima samo svoju suprugu Sonju.

– Nema više žena. Ja imam samo svoju suprugu Sonju. Ostale dame su isključivo moja publika – rekao je pevač.

Tužiću Lukasa!

Stanija Dobrojević prokomentarisala je izjavu Ace Lukasa, koji je istakao je da ona i Soraja Vučelić ne zavređuju nijedno slovo u medijima kao i da je “čuo da se njih dve bave prostitucijom”.
– Nijedno jutro ne može da da mi prođe bez Stanije, Soraje i ostalih gluposti. One ne zavređuju nijedno slovo. Šta su one napravile osim što sam čuo da se je*u za pare – rekao je između ostalog folker.
Bivša učesnica rijalitija “Farma” je za Telegraf izjavila da zvog ovoga namerava da tuži poznatog pevača.
– Jel Lukas bio drogiran kada je dao tu izjavu? Nisam se našla prozvanom, ali evo pronašla sam novo zanimanje – živim od tužbi. Samo oni neka blate moje ime i kaljaju moj obraz, vidimo se na sudu. Tužiću ga – rekla je Stanija za Telegraf.
Ona je dodala da se razočarala u Lukasa, budući da ga obožava kao pevača.
– Ranije sam često išla na Acine nastupe. Obožavam ga kao pevača, i ne mogu da verujem da je on tako nešto izjavio. Razočarala sam se u njega – navela je ona.

Balkan lifestyle/Kurir,Naše novine/Pulsonline

Ostavi poruku