Da li je nešto nervoznija igra Partizanovog beka uzrokovana razlazom sa Anom Marijom, koja je intenzivno druženje sa TV licem Pinka krunisala romansom. U suprotnom pravcu je krenula Mina Dobrosavljević.

vladimirvolkov19102011_ahl

Voditelj televizije Pink Vladimir Stanojević odnedavno je u vezi sa bivšom devojkom fudbalera Partizana Vladimira Volkova, Ana Marijom Žujović, koju smo upoznali i kroz neku skroz drugu priču.

Dok, sa druge strane, fudbaler crno-belih izlazi i zabavlja se sa Minom Dobrosavljević, bivšom devojkom poznatog voditelja!

Devojke vole uspešne momke, a to potvrđuje i ovaj ljubavni mnogougao.

Ana Marija se bavi fitnesom i nekoliko puta je raskidala i mirila se sa fudbalerom, sve dok nije počela intenzivnije da se druži sa Pinkovim voditeljem.

ana marija

Mina i Vlada Stanojević su takođe nekoliko puta obnavljali vezu, sve dok na kraju nije definitivno pukla. Zbog Volkova ili ne, ipak, je na kraju završila u fudbalerovom zagrljaju.

vlada stanojevic sa devojkom

Na fejsbuk profilu Vladimira Volkova već neko vreme ne piše da je u vezi sa fitnes takmičarkom, dok Stanojević često objavljuje ljubavne pesme koje Ana Marija komentariše ostavljajući poljupce.

Takođe, Stanojević ne krije da često provodi vreme sa svojom novom devojkom, kako na romantičnim večerama, tako i po prestoničkim klubovima.

Balkan lifestyle/Kurir

Ostavi poruku