Nakon hirurške intervencije je prestala da doji bebu i pala u depresiju.

Vesna Đogani preživela je pravu dramu nedugo posle porođaja.
Pevačica je u februaru, samo mesec dana nakon što je na svet donela ćerku Lauru, operisala kamen u bubregu. Posle toga ona je morala da prestane da doji bebu, zbog čega je pala u depresiju. U proteklom periodu je non-stop bila tužna i plakala, nije joj bilo ni do čega, ali je na kraju smogla snage da ustane iz kreveta i počne da nastupa i uživa u trenucima koje provodi s mužem Đoletom Đoganijem, sinom Adrijanom i ćerkom Laurom.

– Vesni je mesec dana nakon porođaja naglo pozlilo. Osetila je nesnosne bolove i Đole ju je odmah odveo u bolnicu, gde je utvrđeno da joj je „proradio“ kamen u bubregu i da moraju da je operišu. Vesna je bila uplašena jer se, takoreći, juče porodila, a mora na operacioni sto. Brinula je što ostavlja bebu kod kuće. Zaista se loše osećala zbog svega što ju je snašlo – kaže izvor i dodaje:
– Srećom, intervencija je prošla kako treba i Vesna se u bolnici zadržala samo nekoliko dana. Međutim, pevačica je zbog lekova koje je morala da pije prestala da doji. Zbog toga je danima bila tužna i plačljiva. Đole se čak požalio prijateljima da više ne zna šta da uradi kako bi je oraspoložio. Međutim, Vesna je posle izvesnog vremena shvatila da mora da bude jaka zbog ćerke i sina Adrijana i rešila je da ustane iz kreveta i počne da nastupa. Sada se oseća mnogo bolje a loš period je ostao iza nje – završava izvor.

Pozvali smo Đoleta, ali on nije želeo da priča na ovu temu:
– Ne bih o tome. To je prošlo, nebitno je, važno je da je sada sve okej – rekao je denser.

Balkan lifestyle/Kurir

Ostavi poruku