Lazić sređuje kuću u Brestaču, u kojoj će živeti sa Sevićevom i ćerkom.

Darko Lazić odlučio je da se skloni iz gradske gužve i vrati se na selo. On će se uskoro sa svojom budućom suprugom Anom Sević, koja je u petom mesecu trudnoće, preseliti u Brestač, u kuću od 300 kvadrata koju je pre dve godine počeo da gradi. Radovi na njihovom novom domu privode se kraju, pa se oni nadaju da će do pevačicinog porođaja sve biti gotovo. Lazićevi roditelji pomoći će im u vezi s detetom jer će im biti prve komšije.

– Darko i Ana trenutno žive u stanu na Dedinju. Oni će ga i dalje iznajmljivati da imaju gde da borave kad dođu u Beograd. Ipak su rešili da se presele u Darkovo rodno mesto kod Pećinaca jer je kuća velika i ima lepo dvorište. Treba da se omalteriše, a ostalo je da se uvedu struja i voda – priča naš izvor i dodaje da je atraktivna trudnica po svom ukusu odredila kako će izgledati enterijer:

– Ana je osmislila raspored u kući. Darko joj je dao slobodu da ona odluči o tome i on se drži po strani. Ona je prvo odabrala stvari za dečju sobu, a onda za ostale prostorije. Zbog njihovih poslovnih obaveza živeće na relaciji Beograd-Brestač.

Pozvali smo Anu za komentar.
– Istina je da se kuća radi i da želimo što pre da je završimo. Brestač je pola sata od Beograda, ali zasad planiramo da odlazimo tamo kad god smo slobodni i kad nam je potreban odmor. Da nam tamo bude stalna baza, nikad se ne zna – kroz smeh nam je rekla Ana.

Balkan lifestyle/Kurir

Ostavi poruku