Maya Berović je uspela doći na sam vrh naše estrade.Dokaz za to je i snimanje spota za pesmu „Alkohol“, koji je bio razradjen do najsitnijih detalja.Iako je taj dan bilo hladno, Mayi i ekipi koja je radila spot, kao i statistima, nije bio problem da promene četiri lokacije i djuskaju, kao da je napolju plus 30 stepeni.

maya

„Radili smo dugo na scenariju spota i zato sve izgleda ovako.Malo je hladnije nego što smo očekivali, ali ni to nam nije problem.Kada radite ono što zaista volite i o čemu ste maštali ceo život, kao što je slučaj samnom, onda ništa nije teško.Moja publika i očekuje i zaslužuje najbolje, jer oni meni pružaju dosta ljubavi i priredjuju sjajna iznenadjenja, zato mi za njih ništa i nikada nije teško“-rekla nam je Maya.

maya 1

Pevačica je pre desetak dana otkrila reči nove pesme, a iste devojke već dele po društvenim mrežama.

„Znaš kako kažu:“Kada te vole žene, sve je lakše“!Imam sreću da mene žene zaista vole i podržavaju.Pored toga, ovo je prava ženska pesma, pa ne čudi što su devojke pesmu prihvatile i reči postavljaju kao statuse na društvenim mrežama.Lagala bih kada bih rekla da to ne prija, posebno što sam otkrila samo jedan mali deo pesme.Iznenadjenje tek predstoji, kad čuju celu pesmu“-rekla je ponosno Maya.

maya 3

Zanimljivo je da se u jednom trenutku na snimanju pojavila i policija.

„Ne znamo da li je neko prijavio ili su došli da provere imamo li dozvolu za ispaljivanje vatrometa i drugih pirotehničkih sredstava, ali moja ekipa je razmišljala o svemu, tako da problema nije bilo“-tvrdi pevačica.
Pored policije, iznenadjenje je bila i Playboy zečica, koja je igrala u čaši.Ako se pitate kako i sa koliko odeće, na odgovore ćete morati sačekati do premijere spota, jer smo Vam već dovoljno otkrili.

maya 2

Do tada, pogledajte kako je bilo na samom snimanju.

Balkan lifestyle

Ostavi poruku