Pomoć supruge Sonje nije izostala

Folk pevač Aca Lukas kreirao je uz pomoć supruge Sonje majice koje su namenjene njegovim najvernijim fanovima. Ovu kolekciju koja je inspirisana njihovom bezuslovnom podrškom Lukas će predstaviti mini revijom na svom nastupu u XY klubu 3. aprila 2014. godine.

– Na svakom mom nastupu me ponese atmosfera i ljudi koji ispred mene. Imam običaj da bacim majcu u publiku pa se sa putovanja redovno vraćam sa polu praznim koferima. To se mojoj Sonji nikako nije dopadalo pa je došla na sjajnu ideju da napravimo majice koje mogu da poklonim onima koji dođu da me slušaju -rekao je kroz osmeh Lukas.

Na majicama će biti i novi logo Ace Lukasa a premijerno će biti predstavljene za dve nedelje u klubu XY na Čukarici.

– Pozivam sve da dođu u XY klub na moj nastup i mini reviju. Tamo ćemo predstaviti i sajt koji pokrećem – kazao je pevač.

Popularni folker pokreće sajt putem kojeg će moći svakodnevno da komunicira sa svojim fanovima širom sveta. Portal Ace Lukasa zamišljen je tako da bude interaktivan i da svi oni koji su bili ili žele da dođu na njegove nastupe mogu da mu pošalju fotografije ili postave pitanja na koja će im Aca svakodnevno odgovarati.

Balkan lifestyle/Pulsonline

Ostavi poruku