Ispunjena sam iznutra i to se vidi spolja. Jako je teško bilo skinuti kilažu, ali uspela sam hormonalnom terapijom, koja je vrlo dugotrajan proces, rekla je pevačica.

Pevačica Danijela Vranić smršala je 10 kilograma, nakon mukotrpnog izgladnjivanja, ali i napornih treninga.

Danijela je posle dužeg vremena dovela svoju liniju u red. Kako kaže, naporno je vežbala, ali se i pridržavala strogog režima ishrane. Zbog nezadovoljstva svojim izgledom bila je u depresiji.

Ni zdravstvene tegobe je nisu zaobišle. Imala je probleme sa štitastom žlezdom, ali sada je sve iza nje.

– Ispunjena sam iznutra i to se vidi spolja. Jako je teško bilo skinuti kilažu, ali uspela sam hormonalnom terapijom, koja je vrlo dugotrajan proces. I kad kažem teško, mislim stvarno je potrebno mnogo strpljenja i odricanja – rekla je Danijela.

danijela vranic.1

Ipak, kako kaže, rezultatima je i više nego zadovoljna.

– Mislim da bi sada trebalo da kupim novu garderobu, jer mi je stara velika. Dijeta još nije gotova i to je proces koji traje – rekla je pevačica na jednoj promociji pre nekoliko dana.

Danijela se odrekla još jednog poroka, alkohola. Pre nekoliko večeri u jednoj kafani pila je samo mineralnu vodu, hvaleći se kako je prestala da pije. Takođe je priznala da je srećno zaljubljena i da ove godine planira da stane na ludi kamen.

Balkan lifestyle/Blic/Pressonline

Ostavi poruku