Još uvek ih ne shvata ozbiljno…

Folk pevačica Vesna Zmijanac u košarkašu Atanasisu Adentokubinu ne vidi potencijalnog zeta! Iako je njena ćerka Nikolija Jovanović u stabilnoj vezi sa ovim tamnoputim sportistom, s kojim dosta vremena provodi u Njujorku, gde on igra, pevačica smatra da njih dvoje nisu blizu braka.

– On još nije zet i ja ne gledam njene dečake baš toliko “duboko” da bih razmišljala da li sam zadovoljna njenim izborom ili nisam. Tamo gde je njoj dobro, i meni je dobro, gde je ona srećna, i ja sam. Ne volim samo kad je tužna i nezadovoljna, a sve što od nje tražim jeste da bude zdrava i radosna. Ostalo me ne interesuje – izjavila je Vesna za „Alo!“ i dodaje da Nikoliju ne savetuje povodom njenog učešća u emisiji “Ples sa zvezdama”.

nikolija sa deckom

– Nisam joj dala saevete, nisam upućena u sve to. Raduje me što je prihvatila taj izazov, ona voli da igra. Drago mi je što ću je gledati u nečemu što mnogo voli. Naporno radi za sada, koliko vidim – ponosno priča Zmijančeva o svojoj mezimici.

Vesna tvrdi da uživa u vezi sa Željkom Rstovićem i da nisu tačne čaršijske priče da su njih dvoje pred raskidom.
– Sa mnom i sa Željkom je sve u redu, desi da se posvađamo oko toga koji ćemo luster kupiti za sobu, ali to su sitnice. Neki veliki problem kod nas ne postoji – kaže Zmijančeva, a na pitanje da li će morati da operiše štitnu žlezdu, kako pričaju njene kolege, dala je kratak odgovor:

– Nije još dotle došlo. Odlično sam i do operacije neće doći. Bila sam jedno vreme malaksala, ali to je sve zbog umora i prevelikog posla. Sada je sve u redu!

Balkan lifestyle/Alo.rs

Ostavi poruku