U novom šou programu „Ples sa zvezdama“ takmičiće se pevačice Vanesa Šokčić i Milena Ćeranić, saznaje „Alo!“. Njih dve uskoro će na televiziji „Prva“ imati priliku da pokažu plesno umeće, a Vesna nam se požalila da zbog napornih vežbi ima upalu mišića.

– Vežbamo svaki dan, i to po ceo dan. Svaki mišić me boli, nisam ni sanjala da plesanje može da bude tako naporno. Od hip-hopa, preko valcera, do ča-ča-ča.. Ma igramo sve! Iskreno, jedva čekam da počne emisija i da vidim kako će publika reagovati – kaže Šokčićeva.

Osim Vanese i Milene, u ovom šou programu takmičiće se i Katarina Šišmanović, Nikolija Jovanović, Lena Bogdanović, Igor Lazić Nigor, Tanja Bošković, Saša Vidić, Milojko Pantić, Tamara Paunović…

Njih će ocenjivati profesionalni žiri, dok će publika imati svoj sud i podjednako važnu ulogu u izboru najboljeg plesnog para. Sudije su Konstantin Kostjukov, Aleksandar Josipović, Marija Prelević i Nikola Mandić. Njihove bogate biografije i reputacija svakako će motivisati naše zvezde i njihove partnere, profesionalne igrače, da daju maksimum i zaplešu najbolje što umeju.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Ostavi poruku