Dobrojevićeva je svom advokatu donela dokaze koje će upotrebiti na sudu protiv Vučelićeve.

Iako su neki pomislili da će se medijski rat Stanije Dobrojević i Soraje Vučelić završiti samo na pretnjama, njih dve će se ipak suočiti na sudu!

Stanija Dobrojević je u Novom Sadu posetila advokata kako bi podigla tužbu protiv Soraje, koja je za nju izjavila da je oralno zadovoljavala njenog druga Matiju u toaletu jednog noćnog kluba.
Dobrojevićeva se oko podneva pojavila u advokatskoj kancelariji Nemanje Aleksića kako bi se s njim dogovorila o detaljima tužbe. Kako saznajemo, ona je advokatu ispričala da je Soraja već duži vremenski period proziva u medijima, ali da je sve kulminiralo kada je u medijima citirala svog druga Matiju: „Stanija me je oralno zadovoljila, osećam peckanje, vozite me u Hitnu pomoć“.

– Odlučila sam da presavijem tabak – bilo je sve što je bivša učesnica Farme želela da kaže o ovoj temi, ali je poznatom advokatu, koji je zastupao i Natašu Bekvalac, ispričala sve do detalja.
– Ona je advokatu donela novine sa Sorajinim izjavama, kao i snimak svog razgovora sa Matijom u kojem joj se on pravda da je Vučelićeva sve izmislila: „Pa to je Soraja ljuta na tebe očigledno nešto. Ko je dao izjavu, da li si normalna? Ja sam poludeo, nije mi dobro kad sam pročitao. Ti misliš da meni treba to u životu, ona je sve izmislila. Zbog ovih dokaza, advokat je uverio Staniju da parnicu može da dobije, a da će Matija biti jedan od ključnih svedoka – rekao je izvor.

soraja

Ipak, Soraja se potrudila da zakomplikuje situaciju, pa je i ona snimila svoj razgovor sa Matijom, u kojem on tvrdi suprotno!
– Pusti budalu, ta nakaza iz Rume me je zvala kada sam se tek probudio. Nisam hteo da se raspravljam sa budalom, sada ću da objavim sve njene radove, zato što spletkari i laže – rekao je Matija u razgovoru sa bivšom učesnicom Velikog brata, koja je objavila i njegovu zajedničku fotografiju sa Stanijom kako bi potvrdila njihovu prisnost.

Ako suđenje bude otvoreno za javnost, a Soraja je izrazila takvu želju, sudeći po njihovim dosadašnjim izjavama očigledno je da njih dve pred sudijom izneti najprljaviji veš!

Balkan lifestyle/Alo.rs

Ostavi poruku