Kad god Lepa Brena gostuje u nekoj televizijskoj emisiji u kojoj se više priča nego što se peva, nakon toga svi naveliko pričaju o tome kako je pametna, elokventna i simpatična. U emisiji Elizabete Gojan „Damin gambit“ gostovala je Lepa Brena, a hrvatski sajt tportal.hr objavio je tekst o tome „zašto se svi čude što Lepa Brena nije glupača“.

Elizabeta Gojan ima malo drugačiji pristup svojim gošćama čak i onda kada nisu nezasluženo medijski zapostavljene, piše tportal.hr.

Obično s njima razgovara o stvarima koje su zaista važne, o njihovim životima, porodici i putu do uspeha. Tako je čavrljala i s Lepom Brenom, jednom od najvećih narodnjačkih zvezda bivše države, koja je i dan-danas svima zanimljiva i svojom sadašnjošću i svojom prošlošću, piše tportal.

Jedna stvar koja je novinarki tportala, kada je o Lepoj Breni reč, oduvek bila zanimljiva jeste to da kada god se pojavi u nekom tok šou, „svi posle padnu u nesvest zbog toga što žena zna da sastavi suvislu rečenicu“. Ona piše da joj „nikada nije bilo jasno zašto se svi tome čude i dižu dreku“.

Ona piše da zna da „inteligencija nije baš striktno preduslov za uspeh na estradi, ali da nije znala ni da uspeh uništava moždane ćelije. Drugo, žena daje intervjue već više od trideset godina“. Nije li vreme da se publika navikne na to da nije glupača, piše tportal.hr.

Balkan lifestyle/Tportal.hr

Ostavi poruku