Bez obzira koliko ste potkovani seksualnim znanjem, sigurni smo da ipak verujete u neke od sledećih zabluda. Ukoliko vam je stalo do svog seksualnog života i zdravog odnosa u vezi, vreme je da promenite mišljenje.

Da li vam se čini da znate sve o ženama i seksu? Imali ste do sada koliko hoćete devojaka, a isto toliko seksualnih poza ste probali u životu? Sve i da je tako, neke zablude o ženskoj seksualnosti su toliko duboko zašle u muške krugove, da gotovo svaki pripadnik jačeg pola veruje u njih, iako ne bi trebalo, prenosi Telegraf.

Kako i vi ne biste bili jedan od njih, vreme ja da se izdvojite iz mase neznalica i da budete svesni da sledeće stavke nemaju nikakve veze sa realnošću.

ŽENE VOLE SEKS U TROJE

Muškarci misle da žene rado fantaziraju o drugim ženama, a još više uživaju ako im se u tim zamislima pridruži muškarac. Fakat je da to nekim damama jeste privlačno, ali isto tako postoje i one koje se groze te ideje.

ŽENE VOLE ANALNI SEKS

U pornićima muškarac nikad ne okoliša s ovim predlogom, niti brine hoće li ženi biti neprijatno ili bolno. U stvarnosti, ovakve i slične avanture u seksu podrazumevaju stabilnu vezu, poverenje, velike količine lubrikanta i poneku čašicu za opuštanje pre seksa. Zato budite nežni prema svojoj partnerki.

ŽENE NEMAJU POTREBU ZA ORALNIM SEKSOM

Iz nekog razloga muškarci misle da je ženama apsolutni užitak da frajeru pruže oralni seks, ali da istovremeno ne uživaju toliko u tome da ga dobijaju. Međutim, momci, grdno ste se prevarili. Tačno je da je ženama bitno maženje, seksi razgovori, nežni poljupci u vrat, grickanje uha, ali im je i te kako važan i oralni seks!

ŽENE IMAJU DLAKE SAMO NA GLAVI

U muškoj svesti ne postoje pojmovi “urasle dlačice“, “alergijski osip” ili “stadijum tri dana nakon depilacije”. To je tako sve dok se ne upustite u pravu vezu i shvatite da je intimna higijena i ulepšavanje stalna ženska obaveza koja oduzima dosta vremena.

ŽENE VOLE KADA MUŠKARAC SVRŠAVA NA NJIHOVO LICE

Možda jednom, na vaš rođendan, kada žele da vam učine uslugu i zadovolje vaše fantazije, ali nikako svaki put.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Ostavi poruku