Pevačica preživela pakao…

Najmlađa baka na estradi, folk pevačica Stojanka Novaković Stoja (42), nedavno je preživela pakao zbog lažne otmice unuka, devetogodišnje Milice i sedmogodišnjeg Filipa! Kako saznaje „Alo!“, pevačicina snaja Marina prijavila je policiji otmicu svoje dece nakon što je dobila anonimnu poruku u kojoj kidnaperi od nje traže otkup, a odmah zatim je svekrvi Stoji javila da su joj nestali naslednici iz stana na Zvezdari. Na kraju se, srećom, ispostavilo da je poruku poslala pevačicina unuka iz revolta što često mora da čuva mlađeg brata!

– Nakon što je pozvala policiju, Stojina snaja je histerišući rekla svekrvi da je dobila poruku sa anonimnog broja, u kojoj je bilo napisano da su deca na sigurnom i da će ih uskoro videti ukoliko se dogovore o uslovima! Njih dve su čak posumnjale da otmica ima veze sa Stojinim sinom, koji ima dosije u policiji i koji je trenutno u inostrastvu – kaže naš izvor i dodaje da se porodična drama ubrzo završila, i to na neočekivan način.

– U stan Stojine snaje posle izvesnog vremena iznenada su ušli pevačicini unuci! Na kraju se ispostavilo da je starija unuka poslala majci poruku jer je na taj način htela da izrazi revolt, budući da stalno čuva mlađeg brata!

Kada smo ovim povodom pozvali Stoju, pevačica nam je ispričala svoju verziju ovog događaja.
– Moja snaja i ja mnogo smo se uplašile jer unuci nikada nigde nisu otišli sami, a da se pre toga nisu javili ili tražili od nas dozvolu za to. Panika je nastala kada su komšije pozvale Marinu i rekle joj da deca nisu kod kuće, što je nju u tom trenutku potpuno paralisalo. Ona je pozvala policiju jer se Milica nije javljala na mobilni telefon i usplahireno je ispričala sve što su od nje zahtevali. Međutim, posle jednog sata, Milica i Filip su utrčali u kuću potpuno zbunjeni što se digla panika zbog njihovog nestanka. Rekli su da ih je mamilo lepo vreme napolju i da su sa društvom otišli u obližnji parkić. Hvala bogu, sve se dobro završilo – kaže Stoja.

Ona kaže da je njen sin Milan u tom trenutku bio u Australiji, gde radi kod rođaka, i da očekuje da će se za dva meseca vratiti u Srbiju.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Ostavi poruku