Atraktivna pevačica Mia Borisavljević nedavno se vratila iz Italije gde je bila na dužem odmoru. Ona je jedna od onih koja je radila tokom cele prošle godine, pa joj je ovaj odmor i te kako bio potreban. Odmah po povratku, Mia se „bacila“ na posao i snimila dve nove pesme.

– Hitovi se ne „ubadaju“. Kada sarađujete sa ljudima koji su napravili mnogo hitova, znači da to nije stvar slučajnosti. Prostudirala sam kako se dolazi do toga, pa se nadam da su dve moje pesme koje će uskoro izaći već u najavi hitovi. Autor jedne je i sam izvođač, tako da ćete uskoro saznati koji je duet u pitanju. – rekla je pevačica.

Osim na pitanja o karijeri, zgodna Valjevčanka odgovarala je i na pitanja o privatnom životu. Iako se o njenim burnim vezama dosta pisalo, ova pevačica je manje u medijima tim povodom od nekih svojih koleginica, a kako kaže, razlog tome je što je dopušta novinarima da lako saznaju s kim se viđa, prekida vezu, te intimu čuva isključivo za sebe.

– Kada bude veridba, udaja, beba, to sigurno neću moći da sakrijem. Tako velike stvari ne treba ni kriti. Ali zašto bi javnost morala da zna kada sam sa nekim raskinula, kada sam se pomirila, šta mi je kupio. Što se majčinstva tiče, ako bi mi se u ovom trenutku desilo da zatrudnim, naravno da bih rodila dete i bila bih srećna i ponosna na to. Međutim, sačekala bih još godinu do dve jer mislim da ću tek tada biti kompletna ličnost. Majka treba da bude u potpunosti posvećena detetu, a ja ne mogu, ako sam rastrzana i još nisam ostvarila neke svoje ciljeve, da srljam u nešto drugo i treće. Ali, ako se to bude desilo van mojih planova, naravno da će sve drugo pasti u vodu. – rekla je Mia.

Balkan lifestyle/Folk-portal.com

Ostavi poruku