Naslovna Muzika Jelena Karleuša: Ceca će od mene dobiti ku*ac!

Jelena Karleuša: Ceca će od mene dobiti ku*ac!

0

Neće da joj uplati 200.000 dinara.

Pevačica Jelena Karleuša, koja svojoj ljutoj protivnici Ceci Ražnatović mora da plati 200.000 dinara odštete zbog klevete, poručuje da neće poštovati tu odluku Višeg suda i da je podnela žalbu Apelacionom sudu. Ona je juče na Tviteru ponovo osula paljbu po Ceci.

– Ponoviću – ta lopuža neka krade od naroda, od mene će dobiti ku*ac – oštro je prokomentarisala JK tvrdnje da od septembra, kada je doneta presuda da je oklevetala koleginicu, nije uplatila ni dinar odštete.

Jelena se osvrnula i na ročišta, na kojima je morala da sedi u sudnici sa Cecom.
– Strašno je što sam bila u istoj prostoriji sa tim krimosom (sa facom Dželjane) i slušam tužnu priču o „Arkanu heroju“. Kad kriminalcu kažeš da je kriminalac, a on te tuži zbog uvrede, to znači da ga opštepoznata istina boli! – napisala je Karleuša na socijalnoj mreži, a zatim je dodala:
– Dželjana je krimos. I mogu da mi…, ma ni to ne može ta bagra. M‘rš!

Ceca juče, kao i ranije, nije želela da se upušta u raspravu sa Jelenom, a još tokom suđenja je u više navrata isticala da će novac dati u humanitarne svrhe.
– Kao što ranije nisam komentarisala, neću ni sada. Kada ljudi govore na ovakav način o drugima, više govore o sebi nego o onima o kojima pričaju – kaže Ceca za „Alo!“.

Balkan lifestyle/Alo.rs

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku

Exit mobile version