Posle nekoliko meseci medijskog linča i njegovog ćutanja, Adil Maksutović je odlučio da progovori o onome što se zaista desilo izmedju njega i supruge Ane, inače kćerke popularnog pevača Džeja Ramadanovskog.

Iako se o njemu pisalo mnogo loših stvari, Adil je, sve do danas, čutao, ali kako kaže, više ne može da ćuti i trpi neistine.Zato je na svojoj stranici na Facebook-u napisao saopštenje, u kom je napisao ono što se zaista desilo, ko je inicijator cele priče i pozvao svog tasta Džeja, da se pojave zajedno u nekoj emisiji, koja isključivo ide uživo, kako ne bi Džej ne bi svojim vezama izmontirao emisiju onako kako njemu odgovaralo.

Posle svega, uništene časti i nanetog bola, Adil u svojoj izjavi tvrdi da žali samo zbog jedne stvari, a to je što ne može da gleda kako mu dete raste u srećnoj porodici, što ga kažu, najviše boli.

Ekskluzivno Vam u celosti prenosimo njegovu izjavu!

„NE MOGU VIŠE DA ČITAM I SLUŠAM LAŽI I BLJUVOTINE PORODICE RAMADANOVSKI KAO NI AMATERSKO, NESTRUČNO I NIMALO OBJEKTIVNO PRENOŠENJE TABLOIDNIH „NOVINARA“ O „MONSTRUOZNOM“ PREBIJANJU ANE RAMADANOVSKI.

PONESTALO MI JE RAZUMEVANJA ZA NJENU MOGUĆU „POSTPORODJANU DEPRESIJU“, IZLIVE BESA, PSOVKI, LJUBOMORE I NEVASPITANJE.
SADA VEĆ SA SIGURNOŠĆU ZNAM, DA JE KROZ CEO OVAJ MEDIJSKI LINČ, ČIME MI JE NARUŠEN UGLED, NANETA DUŠEVNA BOL MENI I MOJOJ PORODICI, UGROŽENA BEZBEDNOST I NAČINJENA VELIKA MATERIJALNA ŠTETA, NAJGORE OD SVEGA JE USKRAĆENO PRAVO DA GLEDAM SVOJE PETOMESEČNO DETE KAKO RASTE U ZDRAVOJ PORODICI KOJOJ SAM SE DUGO NADAO.

PORED NESAVESNIH I NEUKIH „NOVINARA“ KOJI NE ZNAJU OSNOVNA PRAVILA U NOVINARSTVU, PODJEDNAKO KRIVIM I PORODICU RAMADANOVSKI NA ČELU SA LEGENDARNIM PEVAČEM I BIVŠIM ČOVEKOM – DON DZEJ RAMADANOVSKIM, KOJI JE DOKAZAO DA I DALJE IMA VELIKI UTICAJ U DRUŠTVU I DA NJEGOVI „DRUGOVI“ POLICAJCI MOGU DA REŠE ŠTA GOD DZEKI LAV POŽELI JER JE TO ZASLUŽIO TOKOM SVIH OVIH GODINA ČAŠĆAVANJA PO KAFANAMA I GRATIS PEVANJA NA PRIVATNIM ZABAVAMA. NA ŽALOST, TI ISTI POLICAJCI KOJI SU MI NAMESTILI IGRANKU PO DZEJOVOJ DIREKTIVI, MOGU DA OSTANU BEZ POSLA JER NISU PROVERILI KRUCIJALNE ČINJENICE: RAMADANOVSKI ANA NIJE IMALA NIJEDNU TELESNU POVREDU! NE POSTOJI NI JEDNA FOTOGRAFIJA MONSTRUOZNO PRETUČENE ANE, NITI POSTOJI BILO KAKAV IZVESTAJ LEKARA KOJI POTVRDJUJE DA JE BILA NA PRIJEMU GDE SU KONSTATOVANE TEŠKE ILI MAKAR LAKE TELESNE POVREDE.

JEDNO PITANJE ZA VAS DRAGI ČITAOCI KOJI VERUJETE U BAJKE: „KO TO UME DA BIJE PESNICAMA, ŠUTIRA NOGAMA U STOMAK I VUČE PO PODU ŽENU OD 48KG BEZ I JEDNOG TRAGA NASILJA?“ ČAK JE I ANA IZJAVILA DA JE PREBIJENA ALI NEMA MODRICE… MNOOOGO ČUDNA IZJAVA… U PREVODU: SVESNA SAM DA ME ADIL NIJE TUKAO ALI MORAM DA OPRAVDAM TATINU PRIČU… IPAK JE TATA VISOKOMORALNA LIČNOST KOJOJ CE ČAST BITI UKALJANA AKO NAROD SAZNA DA JE POD UTICAJEM ALKOHOLA I NARKOTIKA IZLUPETAO NOVINARIMA KO ZNA STA.

O ISTINI ŽELIM DA PRIČAM JAVNO, NE PREKO TABLOIDA KOJI SE IGRAJU GLUVIH TELEFONA I PIŠU SAMO ŠTA NJIMA ODGOVARA.
DRAGI NOVINARI, UREDNICI, VLASNICI TABLOIDA… OD PORODIČNE VERBALNE SVADJE KOJU PRITOM NISAM JA IZAZVAO, IZREŽIRALI STE S.F. AKCIONI FILM SA ELEMENTIMA BRUTALNOG NASILJA I PROGLASILI ME DRŽAVNIM NEPRIJATELJEM BROJ 1.

NAZVALI STE ME SILEDZIJOM I MONSTRUMOM, POZIVALI STE NA BOJKOT MOJIH NASTUPA, POZIVALI NA KASTRIRANJE, ZABRANJIVALI DA PEVAM I GOSTUJEM U TV EMISIJAMA I UTICALI NA ORGANIZATORE DA MI OTKAŽU NOVOGODISNJI NASTUP.

VAŠE MOTIVE ZA TAKAV POKUŠAJ URNISANJA SVEGA ŠTO SAM GODINAMA GRADIO NE ZNAM… NAGLAS RAZMIŠLJAM I NAGADJAM:

1. NEKIMA OD VAS SMETA MOJA VEROISPOVEST?
2. NEKIMA OD VAS SMETA MOJA BOJA KOŽE?
3. NEKI SU JEDNOSTAVNO LJUBOMORNI I ZAVIDNI NA MOJE OBRAZOVANJE JER GA ONI NEMAJU?
4. NEKI SU POVREDJENI I LJUTI JER NIKADA NISAM ZELEO DA DAJEM IZJAVE ZA TABLOIDE?
5. NEKO JE DOBIO NOVČANU NAKNADU ZA SEDMODNEVNO PLJUVANJE PO ADILU KOJE NA ŽALOST POTPUNO GRATIS TRAJE DO DANAS?
6. A MOZDA JE TO SAMO BRZOPLETOST I TEMELJNO NEPROVERAVANJE INFORMACIJA „NOVINARA“ KOJI SU NAČULI DA SMO ANA I JA U SVADJI, „POUZDANI“ IZVOR POTVRDIO, A UREDNIK BRŽE BOLJE OBJAVIO POMPEZNU VEST JER JE BIO UBEDJEN DA CE TIRAŽ BITI OGROMAN A ZARADA NIKAD BOLJA… A ISTINA? NEBITNA! SAMO LOVA BURAZERU…

JAVNO POZIVAM GOSPODINA DZEJA RAMADANOVSKOG DA SA MNOM GOSTUJE U BILO KOM TELEVIZIJSKOM DUELU ALI ISKLJUČIVO UŽIVO, I DA POPRIČAMO O CELOKUPNOJ PORODIČNOJ ZAVRZLAMI JER OČIGLEDNO NAROD ŽELI DA SAZNA ISTINU O NJEGOVOJ „NAPAĆENOJ“ MEZIMICI.
LJUBAZNO MOLIM SVE TABLOIDNE MEDIJE DA OBJAVE OVAJ TEKST U CELOSTI I TIME DOKAZU DA U NJIHOVIM REDOVIMA IMA I PRAVIH NOVINARA”.

UNAPRED ZAHVALAN
ADIL MAKSUTOVIĆ

adil fejsbuk

Balkan lifestyle

Ostavi poruku